Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий рецепт шаурми з копченою куркою в лаваші

Пропоную приготувати швидкий і простий варіант апетитного і ситного перекусу. Шаурма з копченою куркою в лаваші виходить надзвичайно смачною і ароматною. Страва сподобається всім без винятку. Я запевняю вас, що ви отримаєте величезне задоволення не тільки від результату, але і від процесу приготування.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Курка копчена – 200 гр.

Помідори – 0,5 шт.

Капуста білокачанна – 150 гр.

Огірки – 0,5 шт.

Соус грибний – за смаком

Процес приготування:

1. Білокачанну капусту наріжте середніми смужками. А потім розімніть руками, щоб вона стала м’якше і соковитіше.

2. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть на кухонному рушник або скористайтеся паперовими рушниками. Видаліть хвостики і плодоніжки, а потім наріжте овочі тонкими скибочками.

3. Копчене куряче філе очистіть від шкірки, наріжте тонкими скибочками.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Викладіть подрібнену білокачанну капусту, змастіть грибним соусом.

5. Потім викладіть нарізані помідори, огірки і підготовлене копчене куряче м’ясо.

6. Лаваш щільно скрутіть конвертом, а потім обсмажте з двох сторін на сухій сковороді до рум’яної скоринки.

7. Готову дієтичну шаурму з копченою куркою в лаваші викладіть на блюдо для подачі і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!