Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Оригінальний і дуже смачний щавлевий суп з фрикадельками

Оригінальний варіант домашнього щавлевого супу – з додаванням фрикадельок. Блюдо вийде наваристим, а також порадуємо своєю яскравою кислинкою. Підходить для апетитних сімейних обідом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Щавель – 250 гр.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Лимон – за смаком.

Процес приготування:

1. Фарш з’єднайте з сіллю і зеленню. Ліпимо з нього фрикадельки і занурюємо їх у каструлю з водою. Сюди ж кладемо цибулину, моркву і кубики картоплі. Доводимо вміст до кипіння.

2. Куряче яйце розбиваємо в невелику чашку або тарілку. Віночком збиваємо продукт до однорідності.

3. Тонким струменем вливаємо яєчну суміш в киплячий бульйон і відразу ж розмішуємо.

4. Промиваємо основний продукт – щавель. Дрібно нарізаємо його разом з невеликою кількістю зелені.

5. Опускаємо в суп підготовлений щавель з зеленню, солимо і посипаємо спеціями за смаком. Варимо страву ще 15 хвилин. В кінці додаємо часточку лимона.