Як зварити смачну щавлевий суп з куркою та яйцем?
найпопулярніший варіант приготування супу зі щавлем – на курячому бульйоні з додаванням яєць. Поживне частування ідеально підійде для домашнього обіднього меню. Зверніть увагу на апетитний рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Щавель – 200 гр.
- Курка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Картопля – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйце – 4 шт.
Процес приготування:
1. Курку опускаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо продукт до готовності.
2. Гарненько промиваємо щавель і зелень. Залишаємо інгредієнти в друшляку, щоб стекла вода.
3. Подрібнюємо цибулю і тушкуємо його в сковороді 2-3 хвилини до м’якості.
4. Перекладаємо цибулю в курячий бульйон. Також додаємо кубики картоплі. Варимо 10-15 хвилин.
5. Далі в суп відправляємо зелень. За смаком перчимо страву.
6. Слідом опускаємо в вміст щавель.
7. Тримаємо страву на вогні ще 10 хвилин і знімаємо з плити.
8. Гарячий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо половинками відварених яєць. Приємного апетиту!