Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Як зварити смачну щавлевий суп з куркою та яйцем?

найпопулярніший варіант приготування супу зі щавлем – на курячому бульйоні з додаванням яєць. Поживне частування ідеально підійде для домашнього обіднього меню. Зверніть увагу на апетитний рецепт.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Щавель – 200 гр.
  • Курка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 4 шт.

Процес приготування:

1. Курку опускаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо продукт до готовності.

2. Гарненько промиваємо щавель і зелень. Залишаємо інгредієнти в друшляку, щоб стекла вода.

3. Подрібнюємо цибулю і тушкуємо його в сковороді 2-3 хвилини до м’якості.

4. Перекладаємо цибулю в курячий бульйон. Також додаємо кубики картоплі. Варимо 10-15 хвилин.

5. Далі в суп відправляємо зелень. За смаком перчимо страву.

6. Слідом опускаємо в вміст щавель.

7. Тримаємо страву на вогні ще 10 хвилин і знімаємо з плити.

8. Гарячий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо половинками відварених яєць. Приємного апетиту!