Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Ситний і наваристий щавлевий суп з м’ясом яловичини

Наваристий домашній суп зі щавлем можна приготувати на яловичому бульйоні. Страва порадує своєю поживністю, оригінальним смаком і ароматом. Подавайте до обіднього столу зі сметаною і хлібом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Щавель – 300 гр.
  • Яловичина на кістці – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

1. Промиваємо щавель і нарізаємо його ножем на дрібні шматочки.

2. Далі приступаємо до приготування бульйону. У підсоленій воді відварюємо яловичину до готовності.

3. Далі кладемо в каструлю кубики картоплі, подрібнену цибулю, щавель і шматочок вершкового масла.

4. Додаємо в блюдо чорний мелений перець за смаком. Тримаємо на вогні ще близько 20 хвилин.

5. Щавлевий суп з яловичиною розливаємо по тарілках, доповнюємо шматочками відварених яєць і подаємо до столу. Приємного апетиту!