Ситний і наваристий щавлевий суп з м’ясом яловичини
Наваристий домашній суп зі щавлем можна приготувати на яловичому бульйоні. Страва порадує своєю поживністю, оригінальним смаком і ароматом. Подавайте до обіднього столу зі сметаною і хлібом.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Щавель – 300 гр.
- Яловичина на кістці – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
1. Промиваємо щавель і нарізаємо його ножем на дрібні шматочки.
2. Далі приступаємо до приготування бульйону. У підсоленій воді відварюємо яловичину до готовності.
3. Далі кладемо в каструлю кубики картоплі, подрібнену цибулю, щавель і шматочок вершкового масла.
4. Додаємо в блюдо чорний мелений перець за смаком. Тримаємо на вогні ще близько 20 хвилин.
5. Щавлевий суп з яловичиною розливаємо по тарілках, доповнюємо шматочками відварених яєць і подаємо до столу. Приємного апетиту!