Покроковий рецепт приготування супу з щавлю в мультиварці
Апетитний щавлевий суп в домашніх умовах можна приготувати в мультиварці. Вам достатньо завантажити потрібні продукти в чашу, а розумна техніка все зробить сама. Страва підходить для ситного обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Щавель – 200 гр.
- Курка – 700 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Картопля – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – за смаком.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
1. Овочі для супу очищаємо від шкірки і лушпиння, а після промиваємо під водою.
2. Далі продукти нарізаємо будь-яким зручним способом. Щавель також промиваємо і подрібнюємо.
3. У чашу мультиварки вливаємо трохи олії і викладаємо сюди овочі. Готуємо 5-7 хвилин в режимі «смаження». Регулярно помішуємо.
4. Далі кладемо заздалегідь промиті шматки курки. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.
5. Викладаємо картоплю і вливаємо холодну воду. Включаємо режим «суп» на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо підготовлений щавель і подрібнений часник.
6. Гарячий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо його шматочками відварених яєць. Готово!