Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування супу з щавлю в мультиварці

Апетитний щавлевий суп в домашніх умовах можна приготувати в мультиварці. Вам достатньо завантажити потрібні продукти в чашу, а розумна техніка все зробить сама. Страва підходить для ситного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Щавель – 200 гр.
  • Курка – 700 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Картопля – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Яйце – за смаком.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

1. Овочі для супу очищаємо від шкірки і лушпиння, а після промиваємо під водою.

2. Далі продукти нарізаємо будь-яким зручним способом. Щавель також промиваємо і подрібнюємо.

3. У чашу мультиварки вливаємо трохи олії і викладаємо сюди овочі. Готуємо 5-7 хвилин в режимі «смаження». Регулярно помішуємо.

4. Далі кладемо заздалегідь промиті шматки курки. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.

5. Викладаємо картоплю і вливаємо холодну воду. Включаємо режим «суп» на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо підготовлений щавель і подрібнений часник.

6. Гарячий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо його шматочками відварених яєць. Готово!