Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена капуста великими шматками

Смажена капуста великими шматками це менш поширений, але не менш цікавий кулінарний варіант. Для його приготування потрібно нарізати на великі шматки капусти і обсмажити їх на сковороді з спеціями та іншими доповненнями. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Спеції – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Капусту промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Разделывайте овоч акуратно, щоб надалі шматочки не розвалювалися.

Крок 2. Яйця з’єднуємо з подрібненим часником і спеціями.

Крок 3. Сюди ж відправляємо столову ложку борошна.

Крок 4. Перемішуємо вміст до утворення однорідної суміші без грудочок.

Крок 5. Капустяні шматки відправляємо в мікрохвильову піч на три хвилини. Їх потрібно трохи розм’якшити.

Крок 6. Занурюємо кожен шматочок капусти в підготовлений кляр.

Крок 7. Після перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 8. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з обох сторін.

Крок 9. Смажена капуста великими шматками готова. Подавайте до столу і пробуйте!