Смажена капуста великими шматками
Смажена капуста великими шматками це менш поширений, але не менш цікавий кулінарний варіант. Для його приготування потрібно нарізати на великі шматки капусти і обсмажити їх на сковороді з спеціями та іншими доповненнями. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Спеції – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Разделывайте овоч акуратно, щоб надалі шматочки не розвалювалися.
Крок 2. Яйця з’єднуємо з подрібненим часником і спеціями.
Крок 3. Сюди ж відправляємо столову ложку борошна.
Крок 4. Перемішуємо вміст до утворення однорідної суміші без грудочок.
Крок 5. Капустяні шматки відправляємо в мікрохвильову піч на три хвилини. Їх потрібно трохи розм’якшити.
Крок 6. Занурюємо кожен шматочок капусти в підготовлений кляр.
Крок 7. Після перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 8. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з обох сторін.
Крок 9. Смажена капуста великими шматками готова. Подавайте до столу і пробуйте!