Капуста з грибами, смажена на сковороді
Капуста з грибами, смажена на сковороді, виходить неймовірно смачною, соковитою і апетитною. При цьому таке частування дуже швидко і легко готувати в домашніх умовах. Обов’язково використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте своїх рідних.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Гриби печериці – 15 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Базилік сушений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Знімаємо верхні листки з капусти. Шаткуємо капусту тонкими смужками.
Крок 2. У той же час очищаємо моркву і цибулю. Варто натерти моркву на тертці, а цибулю можна дрібно нарізати. Готуйте ці овочі паралельно з капустою, щоб все готувалося приблизно одночасно.
Крок 3. У сковороді з рослинним маслом смажимо цибулю, поки він не стане прозорим. А потім додаємо до нього гриби, які повинні бути заздалегідь промиті і просушені.
Крок 4. Тепер додаємо натерту моркву і перемішуємо все на сковороді обсмажуємо до м’якості, помішуючи час від часу. Солимо за смаком.
Крок 5. Додаємо подрібнену капусту і вимішуємо все для рівномірного розподілу. Смажимо все це на сковороді до тих пір, поки капуста не стане золотистою.
Крок 6. Далі додаємо томатну пасту, щоб розбавити консистенцію нашої капусти, наливаємо трохи води. Можете накрити кришкою. Залишаємо на повільному вогні і тушкуємо до м’якості капусти. В кінці солимо і посипаємо спеціями за смаком.
Крок 7. Капуста з грибами, смажена на сковороді готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!