Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена капуста з м’ясом

Смажена капуста з м’ясом – це дуже корисне і поживне блюдо. Капуста містить багато вітамінів і мінералів, а м’ясо – білок, залізо і інші необхідні організму речовини. Блюдо виходить смачним і ароматним, прекрасно підходить для сімейного обіду або вечері.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна невелика – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
  • Морква велика – 1 шт.
  • М’ясо – 400 гр.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 10 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і смажимо його на рослинному маслі до м’якості.

Крок 3. Викладаємо до цибулі терту моркву. Перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо овочі дрібно нарізаним м’ясом.

Крок 5. Знову все перемішуємо і готуємо ще 10-15 хвилин на помірному вогні.

Крок 6. Через зазначений час доповнюємо вміст сковороди дрібно нашаткованої капусти.

Крок 7. Готуємо до м’якості капусти, періодично помішуючи.

Крок 8. Солимо заготівлю, доповнюємо томатним соусом і горошинами чорного перцю. Гарненько перемішуємо.

Крок 9. Готуємо ще близько 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності доповнюємо блюдо ароматним лавровим листом.

Крок 10. Смажена капуста з м’ясом готова. Розкладаємо частування по тарілках і подаємо до столу!