Смажена капуста з м’ясом
Смажена капуста з м’ясом – це дуже корисне і поживне блюдо. Капуста містить багато вітамінів і мінералів, а м’ясо – білок, залізо і інші необхідні організму речовини. Блюдо виходить смачним і ароматним, прекрасно підходить для сімейного обіду або вечері.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна невелика – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
- Морква велика – 1 шт.
- М’ясо – 400 гр.
- Соус томатний – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошок – 10 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і смажимо його на рослинному маслі до м’якості.
Крок 3. Викладаємо до цибулі терту моркву. Перемішуємо.
Крок 4. Доповнюємо овочі дрібно нарізаним м’ясом.
Крок 5. Знову все перемішуємо і готуємо ще 10-15 хвилин на помірному вогні.
Крок 6. Через зазначений час доповнюємо вміст сковороди дрібно нашаткованої капусти.
Крок 7. Готуємо до м’якості капусти, періодично помішуючи.
Крок 8. Солимо заготівлю, доповнюємо томатним соусом і горошинами чорного перцю. Гарненько перемішуємо.
Крок 9. Готуємо ще близько 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності доповнюємо блюдо ароматним лавровим листом.
Крок 10. Смажена капуста з м’ясом готова. Розкладаємо частування по тарілках і подаємо до столу!