Смажена картопля з мясом на сковороді – 8 рецептів з покроковими фото

Смажена картопля з яловичиною на сковороді

Смажена картопля з яловичиною на сковороді – може стати основою ситного і смачного вечері для всієї родини. Страву можна подавати разом з овочевим салатом або сметанним соусом з ароматними спеціями, а чоловіки люблять, є його зі шматочком пишного хліба.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • М’якоть яловичини – 200 гр.
  • Картопля – 350 гр.
  • Олія соняшникова без запаху – 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Сіль поварена дрібна – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Швидкість приготування страви безпосередньо залежить від свіжості і сорти яловичини. Обмийте м’якоть яловичини і промокніть паперовими рушниками.

Крок 2. Наріжте яловичину невеликими кубиками.

Крок 3. Просушіть на сильному вогні сковорідку і влийте в неї достатню кількість рослинного масла. Потім викладіть м’ясо і, не збавляючи нагрівання, швидко обсмажте до рум’яної скоринки. Після цього зменшіть вогонь і влийте трохи води, продовжуйте тушкувати м’ясо під кришкою до википання рідини.

Крок 4. Очистіть картоплю і ріпчасту цибулю. Бульби картоплі наріжте тонкими часточками, цибулину – півкільцями.

Крок 5. Трохи посоліть і приправити м’ясо. Додайте на сковорідку картоплю, її також посоліть за смаком. Смажте до напівготовності картоплі.

Крок 6. Далі викладіть цибулю, перемішайте і готуйте до м’якості картоплі. Подавайте смажену картоплю з яловичиною в гарячому вигляді на обід або вечерю. Приємного апетиту!