Смажена картопля з яловичиною на сковороді
Смажена картопля з яловичиною на сковороді – може стати основою ситного і смачного вечері для всієї родини. Страву можна подавати разом з овочевим салатом або сметанним соусом з ароматними спеціями, а чоловіки люблять, є його зі шматочком пишного хліба.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- М’якоть яловичини – 200 гр.
- Картопля – 350 гр.
- Олія соняшникова без запаху – 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Спеції для м’яса – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Сіль поварена дрібна – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Швидкість приготування страви безпосередньо залежить від свіжості і сорти яловичини. Обмийте м’якоть яловичини і промокніть паперовими рушниками.
Крок 2. Наріжте яловичину невеликими кубиками.
Крок 3. Просушіть на сильному вогні сковорідку і влийте в неї достатню кількість рослинного масла. Потім викладіть м’ясо і, не збавляючи нагрівання, швидко обсмажте до рум’яної скоринки. Після цього зменшіть вогонь і влийте трохи води, продовжуйте тушкувати м’ясо під кришкою до википання рідини.
Крок 4. Очистіть картоплю і ріпчасту цибулю. Бульби картоплі наріжте тонкими часточками, цибулину – півкільцями.
Крок 5. Трохи посоліть і приправити м’ясо. Додайте на сковорідку картоплю, її також посоліть за смаком. Смажте до напівготовності картоплі.
Крок 6. Далі викладіть цибулю, перемішайте і готуйте до м’якості картоплі. Подавайте смажену картоплю з яловичиною в гарячому вигляді на обід або вечерю. Приємного апетиту!