Смажена картопля з мясом на сковороді – 8 рецептів з покроковими фото

Смажена картопля з м’ясом і капустою

Смажена картопля з м’ясом і капустою – відмінне блюдо на сільський манер. Саме з таким набором продуктів наші бабусі готували печеню у пічці. М’ясо виходить м’яким, картопля підсмажений, а капуста додає смак страви ледве помітну кислинку.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • кисла Капуста білокачанна – 600 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • М’ясо – 500 гр.
  • Суміш перців мелена – за смаком.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло рослинне без запаху – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готується це блюдо на двох сковородах. Свинина смажиться окремо від овочів. М’ясо наріжте кубиками і обсмажте з мінімальною кількістю рослинної олії.

Крок 2. Картоплю і ріпчасту цибулю очистіть, помийте під проточною водою. Бульби картоплі наріжте тонкими брусками і обсмажте до рум’яності на іншій сковорідці.

Крок 3. Одну велику або пару маленьких головок ріпчастої цибулі наріжте півкільцями або пір’ям. Додайте нарізку до м’яса, обсмажте все разом протягом пари хвилин. Потім накрийте сковороду кришкою і тушкуйте до м’якості свинини.

Крок 4. Квашену капусту відіжміть від соку і додайте її до смаженій картоплі. Накрийте Сковороду кришкою і тушкуйте все разом протягом 10 хвилин.

Крок 5. Коли м’ясо і картопля будуть готові, з’єднайте всі продукти в одній сковорідці. Блюдо посоліть, і приправте за смаком. Тримайте смажена картопля з м’ясом і капустою ще пару хвилин на вогні. Подавайте страву до столу відразу після приготування. Приємного апетиту!