Смажена картопля з м’ясом і цибулею
Смажена картопля з м’ясом і цибулею – золотиста, ніжна, ароматна. Багато чоловіків люблять блюдо саме в такому виконанні, страва виходить дуже ситним. Його можна їсти просто так, запиваючи томатним соком, або подати разом з ним овочевий салат.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 60 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Картопля –350-370 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста білий – 100 гр.
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне без запаху – 60 мл
- Розмарин – 1 гілка.
Процес приготування:
Крок 1. Почистіть і помийте картоплю і ріпчасту цибулю. Наріжте цибулину півкільцями або розділіть на четвертинки.
Крок 2. Очищену картоплю наріжте невеликими брусками приблизно одного розміру. Так блюдо швидше і рівномірніше просмажиться.
Крок 3. Свинячу корейку обмийте, промокніть від вологи паперовими рушниками і наріжте невеликими брусочками.
Крок 4. Поставте на вогонь сковороду і просушіть її. На рослинному маслі обсмажте свинину протягом 8-10 хвилин. Потім викладіть подрібнену цибулю, перемішайте продукти і продовжуйте готувати до м’якості цибулі.
Крок 5. В окремій сковорідці прогрійте рослинне масло і обсмажте на ньому картоплю до красивої рум’яної скоринки.
Крок 6. Після рум’яний картоплю додайте на сковороду до смаженої свинини і цибулі. Перемішайте продукти, поперчіть, посоліть і покладіть гілочку розмарину. Продовжуйте смажити до готовності м’яса і картоплі, час від часу помішуйте.
Крок 7. Готовий смажена картопля з м’ясом і цибулею подавайте разом з квашеною капустою або малосольними огірками, це шалено смачно. Приємного апетиту!