Смажена корюшка на сковороді – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована корюшка з цибулею

Тушкована корюшка з цибулею – альтернатива для тих, хто за якихось обставин не їсть смажену їжу. Блюдо вважають дієтичним. Корюшка чудово поєднується з цибулею. Від шикарного частування ще ніхто не відмовлявся. Приготувати закуску зможуть абсолютно всі.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Корюшка північна – 1 кг
  • Вода – скільки буде потрібно.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець лимонний – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Корюшка зачистіть від луски, дістаньте нутрощі, обріжте голови, плавники і хвостики. Промийте корюшка, приберіть вологу серветками. На сковорідку щільно укладіть підготовлені тушки.

Крок 2. Налийте масло без запаху.

Крок 3. Візьміть лимонний перець, він добре поєднується з рибою.

Крок 4. Посипте корюшка сіллю і лимонним перцем.

Крок 5. Налийте стільки води, скільки вважаєте за потрібне.

Крок 6. Обшелушенный цибулю наріжте півкільцями і укладіть поверх корюшки.

Крок 7. Прикрийте кришкою і тушкуйте на середній конфорці 25 хвилин.

Крок 8. Апетитна страва розкладіть по тарілках.

Крок 9. Пригощайте соковитою корюшкою гостей. Приємного апетиту!