Тушкована корюшка з цибулею
Тушкована корюшка з цибулею – альтернатива для тих, хто за якихось обставин не їсть смажену їжу. Блюдо вважають дієтичним. Корюшка чудово поєднується з цибулею. Від шикарного частування ще ніхто не відмовлявся. Приготувати закуску зможуть абсолютно всі.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5
Інгредієнти:
- Корюшка північна – 1 кг
- Вода – скільки буде потрібно.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Перець лимонний – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Корюшка зачистіть від луски, дістаньте нутрощі, обріжте голови, плавники і хвостики. Промийте корюшка, приберіть вологу серветками. На сковорідку щільно укладіть підготовлені тушки.
Крок 2. Налийте масло без запаху.
Крок 3. Візьміть лимонний перець, він добре поєднується з рибою.
Крок 4. Посипте корюшка сіллю і лимонним перцем.
Крок 5. Налийте стільки води, скільки вважаєте за потрібне.
Крок 6. Обшелушенный цибулю наріжте півкільцями і укладіть поверх корюшки.
Крок 7. Прикрийте кришкою і тушкуйте на середній конфорці 25 хвилин.
Крок 8. Апетитна страва розкладіть по тарілках.
Крок 9. Пригощайте соковитою корюшкою гостей. Приємного апетиту!