Смажена корюшка на сковороді – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажена корюшка в паніровці

Смажена корюшка в паніровці підкорить вас раз і назавжди. Якщо у вас намічаються дружні посиденьки, від усієї душі рекомендую скористатися геніальним рецептом! Друзі залишаться в захваті від хрусткою закуски, а якщо доповнити блюдо пінним напоєм, щастю не буде межі! Смажена корюшка в сотні разів краще магазинного фастфуду.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Корюшка – 1 кг
  • Манна крупа – 1 склянка
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Корюшка дістаньте з морозилки і помістіть в холодильник для розморожування. Рибу звільнити від луски. Нутрощі витягати необов’язково.

Крок 2. Відміряйте манну крупу, посоліть і поперчіть. Об’єднайте компоненти.

Крок 3. Промийте корюшка, приберіть вологу серветками. Запаніруйте кожну рибку.

Крок 4. У сотейник або глибоку сковороду налийте масло без запаху. У кипляче масло занурте корюшка в паніровці. Прикрийте, щоб масло не разбрызгивалось по всій плиті. Коли знизу утворюється апетитна скоринка, розгорніть рибу рум’яної стороною вгору. Потім переверніть на черевце.

Крок 5. Таким способом посмажте всю корюшка. Надлишки масла промокніть серветками.

Крок 6. Пригощайте хрусткою корюшкою друзів і близьких. Приємного апетиту!