Смажена корюшка на сковороді – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Корюшка по-карельські на сковороді

Корюшка по-карельські на сковороді – оригінальна страва, побачивши рецепт якого можуть виникнути сумніви. Нехай вас не лякає молоко у складі інгредієнтів. Це не помилка, так має бути. Закуска виходить ніжною. Сміливо готуйте, не турбуючись, що витратите продукти даремно. Все геніальне простіше, ніж може здатися!

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Корюшка заморожена – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Чорний перець горошком – 7 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Не забудьте дістати рибу з вечора з морозильної камери і помістити в холодильник, щоб вона поступово відтавала. Швидке розморожування зіпсує продукт.

Крок 2. Корюшка зачистіть від луски, обріжте голови, плавники і хвостики, дістаньте нутрощі і хребет з кістками. Промийте корюшка, обсушіть.

Крок 3. Вага риби значно зменшиться після всіх заходів.

Крок 4. Обшелушенный цибулю наріжте півкільцями.

Крок 5. У глибоку сковороду налийте трохи молока, укладіть шар очищеної корюшки.

Крок 6. Розподіліть півкільця цибулі, посипте сіллю і перцем.

Крок 7. Повторіть шари з корюшки і цибулі.

Крок 8. Посоліть, приперчите. Приправте лаврушкой і горошинами перцю.

Крок 9. Долийте молоко.

Крок 10. Вскипятив, мінімізуйте температуру і томіть корюшка 1 годину під кришкою.

Крок 11. Пригощайте соковитою корюшкою гостей. Якщо є потреба, доповніть гарніром. Приємного апетиту!