Смажена риба в борошні та яйці
Смажена риба в борошні та яйці відрізняється поєднанням неймовірної соковитості з апетитною золотистою скоринкою. Такий продукт стане чудовим рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть до уваги перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Судак – 1-1,5 кг.
- Мука – 3 ст.л.
- Яйце – 2 шт.
- Оливкова олія – 100 мл.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу очищаємо та поділяємо на філе.
Крок 2. У ступці з’єднуємо сіль та спеції. Розминаємо та перемішуємо.
Крок 3. Добре натираємо рибне філе сумішшю спецій. Залишаємо на 10-15 хвилин.
Крок 4. З’єднуємо курячі яйця у невеликій глибокій тарілці. Доповнюємо їх спеціями.
Крок 5. Додаємо борошно і збиваємо віночком до однорідності.
Крок 6. Підготовлений кляр опускаємо рибне філе.
Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди рибу.
Крок 8. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.
Крок 9. Смажена риба в борошні та яйці готова. Подавайте до столу!