Смажена риба на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба в борошні та яйці

Смажена риба в борошні та яйці відрізняється поєднанням неймовірної соковитості з апетитною золотистою скоринкою. Такий продукт стане чудовим рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть до уваги перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Судак – 1-1,5 кг.
  • Мука – 3 ст.л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Оливкова олія – 100 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу очищаємо та поділяємо на філе.

Крок 2. У ступці з’єднуємо сіль та спеції. Розминаємо та перемішуємо.

Крок 3. Добре натираємо рибне філе сумішшю спецій. Залишаємо на 10-15 хвилин.

Крок 4. З’єднуємо курячі яйця у невеликій глибокій тарілці. Доповнюємо їх спеціями.

Крок 5. Додаємо борошно і збиваємо віночком до однорідності.

Крок 6. Підготовлений кляр опускаємо рибне філе.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди рибу.

Крок 8. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.

Крок 9. Смажена риба в борошні та яйці готова. Подавайте до столу!