Смажена риба в панірувальних сухарях
Смажена риба в панірувальних сухарях порадує хрусткою золотистою скоринкою та яскравим смаком. Таке частування можна подавати до столу із хлібом, овочами чи гарячими гарнірами. Урізноманітнюйте своє домашнє меню за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе риби – 350 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль за смаком.
- Суміш перців – до смаку.
- Олія – 50 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу попередньо поділяємо на філе, потім порційні шматочки.
Крок 2. Солимо, перчимо та поливаємо лимонним соком. Перемішуємо.
Крок 3. Збиваємо курячі яйця. Занурюємо сюди рибні шматочки.
Крок 4. Відміряємо необхідну кількість панірувальних сухарів.
Крок 5. Обвалюємо рибу в сухарях і знову занурюємо в яєчну суміш.
Крок 6. Перекладаємо в сковороду з олією. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Смажена риба в панірувальних сухарях готова. Подавайте до столу!