Смажений лагман – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Каурма лагман з яловичиною

Каурма лагман з яловичиною – це основне блюдо, яке надовго позбавить вас від почуття голоду. Основними компонентами в даному страву виступають яловичина, локшина, а також асорті з соковитих і поживних овочів: стручкова квасоля, помідори, болгарський перець та багато чого іншого.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Яловичина – 250 гр.
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Помідори – 200 гр.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Квасоля стручкова – 150 гр.
  • Цибуля – 60 гр.
  • Морква – 60 гр.
  • Масло соняшникове – 40 мл
  • Перець червоний гострий мелений – ½ ч. л.
  • Коріандр мелений – ½ ч. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вода – 1,5 ст. л.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом, ріжемо на великі сегменти.

Крок 2. У каструлі розігріваємо рослинне масло і викладаємо яловичину, а також дрібно нарізану цибулю – смажимо до рум’яності, а потім, збавивши полум’я до мінімуму, прикриваємо кришкою і тушкуємо протягом 40-50 хвилин. Після, выпариваем надлишки соку і додаємо сіль, часник, пропущений через прес, а також спеції.

Крок 3. Як тільки яловичина розм’якшилася, в жароміцний посуд закидаємо великі бруски очищеної моркви, обсмажуємо 3-5 хвилин.

Крок 4. Доповнюємо страва скибочками помідорів і болгарського перцю, квасолею – перемішуємо і продовжуємо підготовку.

Крок 5. Через 3-4 хвилини в каструлю викладаємо відварну локшину.

Крок 6. Паралельно расколачиваем яйця з дрібкою солі і півтори ложками води, смажимо два млинчика на сковороді, змащеній олією.

Крок 7. Млинці звертаємо в рулети і нарізаємо соломкою, пересипаємо в лагман.

Крок 8. Перемішуємо і переходимо до сервіровці.

Крок 9. Лагман можна прикрасити свіжою зеленню перед подачею, так буде ще пахучіше!