Каурма лагман з яловичиною
Каурма лагман з яловичиною – це основне блюдо, яке надовго позбавить вас від почуття голоду. Основними компонентами в даному страву виступають яловичина, локшина, а також асорті з соковитих і поживних овочів: стручкова квасоля, помідори, болгарський перець та багато чого іншого.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Яловичина – 250 гр.
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Помідори – 200 гр.
- Перець болгарський – 150 гр.
- Квасоля стручкова – 150 гр.
- Цибуля – 60 гр.
- Морква – 60 гр.
- Масло соняшникове – 40 мл
- Перець червоний гострий мелений – ½ ч. л.
- Коріандр мелений – ½ ч. л.
- Яйця – 2 шт.
- Вода – 1,5 ст. л.
- Часник – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом, ріжемо на великі сегменти.
Крок 2. У каструлі розігріваємо рослинне масло і викладаємо яловичину, а також дрібно нарізану цибулю – смажимо до рум’яності, а потім, збавивши полум’я до мінімуму, прикриваємо кришкою і тушкуємо протягом 40-50 хвилин. Після, выпариваем надлишки соку і додаємо сіль, часник, пропущений через прес, а також спеції.
Крок 3. Як тільки яловичина розм’якшилася, в жароміцний посуд закидаємо великі бруски очищеної моркви, обсмажуємо 3-5 хвилин.
Крок 4. Доповнюємо страва скибочками помідорів і болгарського перцю, квасолею – перемішуємо і продовжуємо підготовку.
Крок 5. Через 3-4 хвилини в каструлю викладаємо відварну локшину.
Крок 6. Паралельно расколачиваем яйця з дрібкою солі і півтори ложками води, смажимо два млинчика на сковороді, змащеній олією.
Крок 7. Млинці звертаємо в рулети і нарізаємо соломкою, пересипаємо в лагман.
Крок 8. Перемішуємо і переходимо до сервіровці.
Крок 9. Лагман можна прикрасити свіжою зеленню перед подачею, так буде ще пахучіше!