Смажений лагман – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Каурма лагман зі свининою

Каурма лагман зі свининою – це поживна страва, яка приємно здивує вас своїм незвичайним смаком, який поєднує у собі гостроту, прянощі і солодощі. Якщо ви ніколи не пробували лагман, то обов’язково візьміть цей рецепт на замітку і побалуйте свої смакові рецептори!

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Свинина – 350 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Локшина для лагмана – 50 гр. (на одну порцію)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори у власному соку – 250 гр.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Картопля – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом розморожуємо м’ясо, готуємо овочі та зелень.

Крок 2. Свинячу м’якоть промиваємо і насухо витираємо паперовими серветками, ріжемо на довільні шматочки. Надлишки жиру можна прибрати.

Крок 3. Видаляємо лушпиння з головки цибулі і нарізаємо тонкими пір’ям.

Крок 4. У сковороді з високими бортиками розжарюємо олію і протягом 6-7 хвилин смажимо м’ясо на помірному полум’я.

Крок 5. У цей час ріжемо на бруски очищену морквину і м’якоть солодкого перцю.

Крок 6. До свинини змінила колір закидаємо цибулю, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 3-4 хвилин.

Крок 7. Далі відправляємо в жаровню соломку моркви і болгарського перцю, перемішавши, смажимо 3-4 хвилини.

Крок 8. Присмачую свинину та овочеве асорті томатами у власному соку, перемішуємо і прогріваємо протягом 5 хвилин.

Крок 9. Очищену і промиту картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 10. Закидаємо до інших складових.

Крок 11. Заливаємо м’ясний соус водою так, щоб рідина практично повністю покривала інгредієнти. Тушкуємо на мінімальному нагріві до повного або часткового випаровування бульйону і готовності картопляних шматочків.

Крок 12. Через 20-25 хвилин приправляємо лагман рубаною зеленню, сіллю і часником, пропущеним через прес. Перемішуємо і прогріваємо разом зі спеціями 3 хвилини.

Крок 13. Паралельно в киплячій воді з сіллю варимо локшину практично до повної готовності.

Крок 14. Відварену до стану аль-денте локшину розкладаємо по порційним чашах і зверху доповнюємо м’ясною підливкою з овочами. За бажанням зверху присипаємо зеленню.

Крок 15. До столу подаємо в гарячому вигляді і насолоджуємося. Приємного апетиту!