Соба з куркою і овочами – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Соба з куркою, квасолею і овочами

Соба з куркою, квасолею і овочами – цікаве, смачне і поживне частування азіатськими мотивами. Якщо хочете приємно здивувати своїх рідних або осіб, то обов’язково приготуйте блюдо з нашого перевіреного рецепту з покроковим описом процесу. Встояти неможливо!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • гречана Локшина соба – 150 гр.
  • Квасоля – 100 гр.
  • Перець болгарський – 50 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Морква – 50 гр.
  • Цукор демерара – 1 ч. л.
  • Кунжут – 20 гр.
  • Перець чилі сушений – 1 щіпка.
  • Соус теріякі – 5 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо вимочуємо квасоля і після відварюємо її близько однієї години.

Крок 2. Відварюємо гречану локшину і відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді.

Крок 3. Промиваємо куряче філе і ріжемо його на невеликі шматочки.

Крок 4. Натираємо моркву на крупній тертці.

Крок 5. Тонкою соломкою розбираємо очищений болгарський перець.

Крок 6. Готуємо соус. Перемішуємо теріякі, цукор демерара, кунжут, сушений перець і подрібнений часник.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з олією. Пару хвилин обсмажуємо тут курку, поетапно доповнюємо її морквою, перцем і квасолею. Заливаємо соусом, викладаємо собу і акуратно все перемішуємо.

Крок 8. Соковита соба з куркою, квасолею і овочами готова. Можна подавати до столу!