Соба з курячим филн, овочами і соусом теріякі
Соба з куркою, овочами і соусом теріякі точно різноманітить ваше домашнє меню. Страви азіатськими мотивами вийде дуже яскравим, насиченим і апетитним. Подавайте його до обіду, вечері або в якості швидкого перекусу. Обіцяємо, що вийде дуже смачно.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- гречана Локшина соба – 300 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Соус теріякі – 3 ст. л.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо і промиваємо куряче філе, після нарізаємо його дрібними шматочками.
Крок 2. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю, тонкою соломкою болгарський перець ріжемо. Продавлюємо зубчики часнику.
Крок 3. Локшина соба відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Курку обсмажуємо на олії разом з часником. Доповнюємо продукти меленим імбиром і соусом теріякі. Перемішуємо і готуємо п’ять хвилин.
Крок 5. Додаємо до курки інші овочі. Перемішуємо і тушкуємо близько трьох хвилин. Солимо, перчимо, поливаємо соєвим соусом.
Крок 6. Викладаємо на блюдо готову локшину, перемішуємо, тушкуємо ще пару хвилин і знімаємо з плити.
Крок 7. Соба з куркою, овочами і соусом теріякі готова. Можна пробувати!