Соба з куркою і овочами – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Соба з курячим филн, овочами і соусом теріякі

Соба з куркою, овочами і соусом теріякі точно різноманітить ваше домашнє меню. Страви азіатськими мотивами вийде дуже яскравим, насиченим і апетитним. Подавайте його до обіду, вечері або в якості швидкого перекусу. Обіцяємо, що вийде дуже смачно.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • гречана Локшина соба – 300 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Соус теріякі – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Імбир мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо і промиваємо куряче філе, після нарізаємо його дрібними шматочками.

Крок 2. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю, тонкою соломкою болгарський перець ріжемо. Продавлюємо зубчики часнику.

Крок 3. Локшина соба відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк.

Крок 4. Курку обсмажуємо на олії разом з часником. Доповнюємо продукти меленим імбиром і соусом теріякі. Перемішуємо і готуємо п’ять хвилин.

Крок 5. Додаємо до курки інші овочі. Перемішуємо і тушкуємо близько трьох хвилин. Солимо, перчимо, поливаємо соєвим соусом.

Крок 6. Викладаємо на блюдо готову локшину, перемішуємо, тушкуємо ще пару хвилин і знімаємо з плити.

Крок 7. Соба з куркою, овочами і соусом теріякі готова. Можна пробувати!