Спагеті у вершковому соусі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Спагетті з червоною рибою у вершковому соусі

Спагетті з червоною рибою у вершковому соусі – моє улюблене блюдо. Готую його частіше інших. Вже дуже подобається гармонійне поєднання інгредієнтів. Блюдо зазвичай подаю на вечерю. Готується вона просто і не потрібно годинами стояти біля плити. Якщо ви теж любите смачну і швидку їжу – швидше втілюйте в життя!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Спагетті – 150 гр.
  • Філе сьомги – 200 гр.
  • Сир (м’яких сортів) – 100 гр.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Вершки 10-20% – 200 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть сьомги (на розсуд замінюємо інший червоною рибою) ріжемо середніми за розміром кубиками. Поливаємо соком видавленим лимона і приправляємо спеціями за смаком.

Крок 2. Нагріваємо сковороду виливаємо вершки (жирність продукту вибираємо за смаком). Прогріваємо і натираємо сир (ідеально підходить моцарела). Уварюють на тихому вогні, поки сир не розчиниться. Відразу ж знімаємо з плити.

Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо, пасеруємо на іншій сковорідці, змащеній олією. Для вершкового смаку можна змішати вершкове масло з рослинним маслом 1:1.

Крок 4. До змінила колір цибулі вивантажуємо шматочки риби і доводимо до готовності, періодично змішуючи.

Крок 5. Варимо спагетті в підсоленій киплячій воді, зливаємо через сито і перекладаємо до риби. Додаємо вершковий соус. Присмачую сіллю і перцем, акуратно перемішуємо, щоб не порушувати цілісність продуктів. За бажанням приправляємо спеціями.

Крок 6. Вимиту зелень подрібнюємо і декоруємо зверху. Для прикраси вибираємо зелень за бажанням. Чим більше асортимент, тим насиченіший смак. Святковим частуванням наповнюємо посуд для подачі і презентуємо гостям. Приємного апетиту!