Спагетті з червоною рибою у вершковому соусі
Спагетті з червоною рибою у вершковому соусі – моє улюблене блюдо. Готую його частіше інших. Вже дуже подобається гармонійне поєднання інгредієнтів. Блюдо зазвичай подаю на вечерю. Готується вона просто і не потрібно годинами стояти біля плити. Якщо ви теж любите смачну і швидку їжу – швидше втілюйте в життя!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2
Склад:
- Спагетті – 150 гр.
- Філе сьомги – 200 гр.
- Сир (м’яких сортів) – 100 гр.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Вершки 10-20% – 200 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’якоть сьомги (на розсуд замінюємо інший червоною рибою) ріжемо середніми за розміром кубиками. Поливаємо соком видавленим лимона і приправляємо спеціями за смаком.
Крок 2. Нагріваємо сковороду виливаємо вершки (жирність продукту вибираємо за смаком). Прогріваємо і натираємо сир (ідеально підходить моцарела). Уварюють на тихому вогні, поки сир не розчиниться. Відразу ж знімаємо з плити.
Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо, пасеруємо на іншій сковорідці, змащеній олією. Для вершкового смаку можна змішати вершкове масло з рослинним маслом 1:1.
Крок 4. До змінила колір цибулі вивантажуємо шматочки риби і доводимо до готовності, періодично змішуючи.
Крок 5. Варимо спагетті в підсоленій киплячій воді, зливаємо через сито і перекладаємо до риби. Додаємо вершковий соус. Присмачую сіллю і перцем, акуратно перемішуємо, щоб не порушувати цілісність продуктів. За бажанням приправляємо спеціями.
Крок 6. Вимиту зелень подрібнюємо і декоруємо зверху. Для прикраси вибираємо зелень за бажанням. Чим більше асортимент, тим насиченіший смак. Святковим частуванням наповнюємо посуд для подачі і презентуємо гостям. Приємного апетиту!