Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

Як смачно запекти стегно індички з овочами в духовці?

Соковите стегно індички можна запекти в духовці разом з овочами. Ви отримаєте апетитне і яскраве м’ясна страва з гарніром для вашого обіду або вечері. Також рецепт підходить для святкового меню.

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 2 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Соус соєвий – 120 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. У невеликій тарілці з’єднуємо соєвий соус, подрібнені зубчики часнику і спеції за смаком. Розмішуємо.

2. Підготовленим соусом заливаємо розморожені і промиті стегна індички. Залишаємо м’ясо маринуватися на 30-40 хвилин.

3. В цей час очищаємо овочі. Картоплю і моркву ріжемо великими шматочками, цибулю – півкільцями. Викладаємо продукти у форму для випікання. Посипаємо сіллю і поливаємо рослинним маслом.

4. Зверху кладемо мариновані в соєвому соусі стегна індички. Випікаємо блюдо півтори години при температурі 180-200 градусів.

5. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!