М’яке і соковите стегно індички на кістки, запечене в духовці
В духовці можна запекти апетитне стегно індички на кісточці. Продукт вийде соковитим, ароматним і в міру пряним. Оцініть просту ідею страви, яка підійде як для домашніх вечерь, так і для свят.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 кг
- Часник сушений – 0,5 ст. л.
- Зіра сушена – 0,5 ст. л.
- Паприка – 0,5 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Стегно індички промиваємо під водою і обтираем паперовим рушником. Отримувати кістка не потрібно.
2. В окремо тарілці змішуємо сухі інгредієнти: сіль, паприку, зіру і часник. Перемішуємо прянощі і натираємо ними м’ясний продукт.
3. Далі поливаємо стегно сметаною і соєвим соусом. Залишаємо заготівлю маринуватися в холодильнику. Мінімум 30 хвилин.
4. Підготовлене стегно розміщуємо в рукав для випікання, зав’язуємо його з обох сторін і кладемо в духовку на 1 годину 20 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.
5. Готове стегно витягаємо з рукава, доповнюємо зеленню, овочами і подаємо до столу в гарячому вигляді.