Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

М’яке і соковите стегно індички на кістки, запечене в духовці

В духовці можна запекти апетитне стегно індички на кісточці. Продукт вийде соковитим, ароматним і в міру пряним. Оцініть просту ідею страви, яка підійде як для домашніх вечерь, так і для свят.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 кг
  • Часник сушений – 0,5 ст. л.
  • Зіра сушена – 0,5 ст. л.
  • Паприка – 0,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Стегно індички промиваємо під водою і обтираем паперовим рушником. Отримувати кістка не потрібно.

2. В окремо тарілці змішуємо сухі інгредієнти: сіль, паприку, зіру і часник. Перемішуємо прянощі і натираємо ними м’ясний продукт.

3. Далі поливаємо стегно сметаною і соєвим соусом. Залишаємо заготівлю маринуватися в холодильнику. Мінімум 30 хвилин.

4. Підготовлене стегно розміщуємо в рукав для випікання, зав’язуємо його з обох сторін і кладемо в духовку на 1 годину 20 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.

5. Готове стегно витягаємо з рукава, доповнюємо зеленню, овочами і подаємо до столу в гарячому вигляді.