Стейки зубатки в духовці – це дуже яскраве і неймовірно смачне блюдо для вашого обіду, вечері або святкового столу. Щоб приготувати рибу в домашніх умовах, використовуйте перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Вибирайте підходящий для себе варіант і радуйте своїх близьких.
Стейки зубатки у фользі в духовці
Стейки зубатки у фользі в духовці – це яскраве частування для вашого столу, яке точно нікого не залишить байдужим. Готова риба виходить дуже соковитою, апетитною і поживною. Подавайте до столу з салатами, гарнірами та іншими доповненнями за смаком. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!
Інгредієнти на
3 порц.
- Зубатка 3 стейка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Спеції для риби 1 ч. л.
- Коріандр мелений 1 ч. л.
Процес приготування:
- Підготуємо стейки зубатки. Кожен кладемо на окремий шматочок фольги.
- Натираємо рибні шматочки сіллю і меленим коріандром з обох сторін.
- Також натираємо стейки спеціальної приправою для риби, посипаємо чорним меленим перцем.
- Починаємо згортати фольгу з рибою.
- Загортаємо стейки зубатки з фольгою на конвертик.
- Перекладаємо заготовки на деко. Готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. Витягуємо з фольги тільки перед подачею.
- Стейки зубатки у фользі в духовці готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Стейк зубатки з картоплею в духовці
Стейк зубатки з картоплею в духовці виходить напрочуд смачним і поживним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для нескладного приготування апетитного стейка з картоплею використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для картоплі – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Стейки зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовим рушником.
Крок 2. Солимо рибні шматочки і посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 3. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружальцями. Порційно викладаємо картоплю на шматочки фольги. Нам буде потрібно два шматки для двох стейків. Можна додати трохи солі і перцю.
Крок 4. Посипаємо картоплю спеціальної приправою.
Крок 5. Кладемо стейки на картоплю.
Крок 6. Загортаємо продукт фольгою і кладемо на деко для запікання. Готуємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 7. Через 10 хвилин фольгу розкриваємо і посипаємо заготовки тертим сиром. Готуємо до завершення.
Крок 8. Стейк зубатки з картоплею в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Стейк зубатки з овочами в духовці
Стейк зубатки з овочами в духовці – це дуже яскраве і соковите блюдо, яке стане родзинкою вашого домашнього меню. Приготувати рибу смачно нескладно. Для цього беріть на замету покроковий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і приємно здивуйте близьких.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 2 шт.
- Кабачок – 2 шт.
- Перець болгарський червоний – 1 шт.
- в’ялені Помідори – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лимон – 2 скибочки.
- Часник – 4 зубчики.
- Рис відварний – 300 гр.
- Сіль – за смаком.
- Кріп сушений – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Стейки зубатки попередньо розморожуємо, промиваємо й обсушуємо. Для зручності можна розрізати на дві частини.
Крок 2. Рибу солимо і посипаємо сушеним кропом.
Крок 3. Очищаємо овочі: кабачки, болгарський перець, цибулю і зубчики часнику.
Крок 4. Кабачок нарізаємо соломкою, ріпчаста цибулю – тонкими півкільцями. Викладаємо овочі на деко з фольгою.
Крок 5. Викладаємо рибні шматочки. Закриваємо їх соломкою перцю, шматочками в’ялених помідорів і часточками лимона.
Крок 6. Прикриваємо фольгою і готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Після фольгу прибираємо і готуємо ще 15 хвилин.
Крок 7. За цей час відварюємо рис.
Крок 8. Стейк зубатки з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу з рисом, соковита і яскрава частування!
Стейк зубатки з сиром в духовці
Стейк зубатки з картоплею в духовці – це дуже смачне і яскраве частування для вашого столу, яке точно нікого не залишить байдужим. Готова риба виходить неймовірно соковитою, апетитною і поживною. Подавайте до домашнього або святкового столу. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 5
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 5 шт.
- Сир твердий – 300 гр.
- Картопля – 7 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Лимон – 0,5 шт.
- Зелень – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо стейки зубатки та обтираем їх паперовим рушником.
Крок 2. Натираємо заготовки сіллю і спеціями для риби. Поливаємо лимонним соком і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Крок 3. Відрізаємо 5 шматочків фольги і формуємо з них форми з бортами під розмір стейків.
Крок 4. Очищаємо моркву натираємо на тертці.
Крок 5. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими кружками.
Крок 6. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, майонез і подрібнену зелень.
Крок 7. Перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу продуктів.
Крок 8. Натираємо на тертці твердий сир.
Крок 9. Очищену картоплю ріжемо кружальцями.
Крок 10. У формочки з фольги порційно кладемо картоплю.
Крок 11. Далі кладемо моркву і цибулю.
Крок 12. Обмазуємо овочі соусом зі сметани, майонезу і зелені.
Крок 13. Кладемо рибу і трохи кілець цибулі.
Крок 14. Засипаємо все це тертим сиром.
Крок 15. Перекладаємо заготовки на деко. Прикриваємо шматком фольги.
Крок 16. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Крок 17. Знімаємо фольгу і підрум’янюємо ще 10 хвилин.
Крок 18. Стейк зубатки з сиром в духовці готовий. Подавайте до столу!
Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці
Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, виходить неймовірно смачним і апетитним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для швидкого і нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Стейк синьою зубатки – 0,7 кг
- Гірчиця зернова – 1 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Стейки синьою зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.
Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Сюди ж відправляємо зернову гірчицю, рослинне масло, лимонний сік і спеції.
Крок 3. Ретельно збиваємо продукти для отримання однорідної маси.
Крок 4. Викладаємо стейки зубатки в глибоку форму для запікання.
Крок 5. Заливаємо ароматною яєчно-гірчичною сумішшю рибні шматочки.
Крок 6. Випікаємо блюдо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!