Салат з кіноа і куркою
Салат з кіноа і куркою має збалансований склад, який робить закуску в міру ситної, соковитою і смачною. Куряче м’ясо можна обсмажити або запекти, в залежності від ваших уподобань. Таким салатом дуже приємно перекусити у будь-який час дня.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Рукола – 1 пучок.
- Кешью – 50 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Сіль поварена – за смаком.
- Суміш перців свежемолотая – за смаком
- Масло рослинне без запаху – 1 ст. л.
- Каррі – 0,5 ч. л.
- Лайм – 1 шт.
- Цибуля зелена – 0,5 пучка.
- Перець чилі червоний – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Кіноа – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Кіноа приготуйте відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці. Воду злийте, а кіноа остудіть.
Крок 2. Куряче філе обмийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. М’ясо посоліть і приправити меленим перцем. Обсмажте куряче філе на олії до рум’яної скоринки, змішайте з каррі і остудіть.
Крок 3. З лайма видавіть сік. Пір’я зеленої цибулі наріжте невеликими відрізками. Стручок чилі очистити від насіння і наріжте. Авокадо очистіть від шкірки, наріжте скибочками і збризніть соком лайма. З консервованої кукурудзи злийте сік. Помідори наріжте часточками. Кешью обсмажте на сухій сковорідці.
Крок 4. Всі підготовлені продукти змішайте в великій мисці, посоліть, поперчіть, додайте сік лайма і оливкове масло.
Крок 5. Салат з кіноа і куркою подавайте відразу після приготування. Приємного апетиту!