Салат з кіноа і авокадо
Салат з кіноа і авокадо – з одного боку легке блюдо, але в той же час ситна та поживна. В салаті багато рослинного білка і жирів, так необхідних організму для нормального функціонування. Таке блюдо ідеально для пізнього вечері або перекусу протягом дня.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Кіноа – 150 гр.
- Помідори черрі – 5 шт.
- Соус соєвий – 40 мл
- Авокадо – 1 шт.
- Кунжут – 30 гр.
- Мед натуральний рідкий – 30 гр.
- Рукола – 1 пучок.
- Гірчиця – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Помийте авокадо і помідори. Промийте під краном невеликий пучок рукколи.
Крок 2. Ознайомтесь з інструкцією на упаковці і відваріть кіноа до готовності.
Крок 3. Авокадо очистіть від шкірки і видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками. Невеликі помідори черрі розрізати навпіл. У руколи відріжте жорсткі частини стебел.
Крок 4. В об’ємну миску перекладіть подрібнені авокадо, помідори і руколу. Додайте варене кіноа.
Крок 5. Для заправки змішайте мед, соєвий соус і гірчицю.
Крок 6. Полийте салат з кіноа заправкою, перемішайте і посипте кунжутом. При бажанні кунжут попередньо можна обсмажити на сухій сковороді.
Крок 7. Салат з кіноа і авокадо готовий, подавайте його відразу після приготування. Приємного апетиту!