Як зварити розсипчасту кашу з кіноа на воді
Як зварити розсипчасту кашу з кіноа на воді, щоб ваш раціон був ще корисніше і смачніше, ми детально розповімо в цьому рецепті. Кіноа – чудовий продукт, який не містить глютену, але зате в ньому багато клітковини, рослинного білка, мінералів і вітамінів.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Кіноа – 1 склянка
- Сіль поварена – 1 щіпка.
- Вода – 1,5 склянки
Процес приготування:
Крок 1. Спершу кіноа добре промити прохолодною водою. Вимочувати крупу не потрібно.
Крок 2. Перекладіть кіноа в каструлю, влийте воду і додайте дрібку солі. Ємність поставте на вогонь і доведіть воду до кипіння.
Крок 3. Після закипання укрийте каструлю кришкою і варіть кіноа до розм’якшення 15 хвилин.
Крок 4. Зніміть каструлю з вогню і дайте кіноа охолонути під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 5. Перемішуйте варене кіноа ложкою або виделкою, щоб уникнути злипання крупинок, і волога рівномірно розійшлася по крупі.
Крок 6. Готове кіноа можна подавати як гарнір, додавати в супи, салати або інші страви. Приємного апетиту!