Страви з маша – 10 простих і смачних рецептов приготування з покроковими фото

Салат з пророщеного маша по-корейськи

Салат з пророщеного маша по-корейськи – це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке точно варто спробувати приготувати любителям рослинної кухні. Така закуска підійде для веганского, вегетаріанського і пісного меню. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Маш пророщений – 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Есенція оцтова – за смаком.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Пророщений маш промиваємо і очищаємо від оболонки.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Швидко обсмажуємо на ньому кунжутне насіння.

Крок 3. Викладаємо сюди подрібнену цибулю.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю на повільному вогні до прозорого кольору.

Крок 5. Кип’ятимо воду в каструлі і опускаємо сюди підготовлений пророщений маш. Варимо його одну-дві хвилини.

Крок 6. Відварені боби відкидаємо на сито.

Крок 7. Далі маш викладаємо в салатник. Доповнюємо його подрібненим часником, цукром і чорним меленим перцем.

Крок 8. Доповнюємо перцем чилі. Можна використовувати сушений або подрібнений свіжий продукт.

Крок 9. Викладаємо бобів обсмажений з кунжутом ріпчасту цибулю.

Крок 10. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 11. Вливаємо соєвий соус і оцтову есенцію.

Крок 12. Салат з пророщеного маша по-корейськи готовий. Подавайте яскраве частування до столу!