Салат з пророщеного маша по-корейськи
Салат з пророщеного маша по-корейськи – це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке точно варто спробувати приготувати любителям рослинної кухні. Така закуска підійде для веганского, вегетаріанського і пісного меню. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Маш пророщений – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Перець чилі – за смаком.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Есенція оцтова – за смаком.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Кунжут – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Пророщений маш промиваємо і очищаємо від оболонки.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Швидко обсмажуємо на ньому кунжутне насіння.
Крок 3. Викладаємо сюди подрібнену цибулю.
Крок 4. Обсмажуємо цибулю на повільному вогні до прозорого кольору.
Крок 5. Кип’ятимо воду в каструлі і опускаємо сюди підготовлений пророщений маш. Варимо його одну-дві хвилини.
Крок 6. Відварені боби відкидаємо на сито.
Крок 7. Далі маш викладаємо в салатник. Доповнюємо його подрібненим часником, цукром і чорним меленим перцем.
Крок 8. Доповнюємо перцем чилі. Можна використовувати сушений або подрібнений свіжий продукт.
Крок 9. Викладаємо бобів обсмажений з кунжутом ріпчасту цибулю.
Крок 10. Ретельно перемішуємо вміст.
Крок 11. Вливаємо соєвий соус і оцтову есенцію.
Крок 12. Салат з пророщеного маша по-корейськи готовий. Подавайте яскраве частування до столу!