Смачний гарнір із маша
Смачний гарнір із маша стане яскравим доповненням до м’ясних або рибних страв. Такий продукт вийде неймовірно корисним і цікавим. Приготувати його нескладно, якщо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Урізноманітніть своє меню апетитним гарніром!
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Маш – 100 гр.
- Морква – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Перець болгарський – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Зіра – 5 гр.
- Соус теріякі – 1 ст. л.
- Помідор – 0,5 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість маша.
Крок 2. Вимочуємо його в холодній воді. Зробіть це заздалегідь і потримайте інгредієнт у воді кілька годин.
Крок 3. За цей час маш вбере всю воду і збільшиться в об’ємі.
Крок 4. Перекладаємо його в каструлю. Заливаємо водою і варимо до м’якості.
Крок 5. Подрібнюємо цибулю й ріжемо соломкою моркву. Обсмажуємо овочі на олії до рум’янцю.
Крок 6. Сюди ж відправляємо соломку болгарського перцю і часточки помідорів. Тушкуємо до м’якості.
Крок 7. Доповнюємо овочі соусом теріякі, зірою і подрібненим часником. Ретельно перемішуємо.
Крок 8. Викладаємо овочі в спеціях маш. Солимо частування до смаку, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Крок 9. Смачний гарнір із маша готовий!