Суп з плавленим сиром і кукурудзою
Суп з плавленим сиром і кукурудзою – простий і яскравий суп, який підніме настрій і принесе задоволення не тільки від води, але і від самого процесу. Ніжне частування з вершковим присмаком подобається всім без винятку. Доступні інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Спробуйте – це дуже смачно!
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 5
Інгредієнти:
- Куряче філе – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Базилік сушений – 0,5 ч. л.
- Перець чорний горошком – 5 шт.
- Масло рослинне – 20 мл
- Сіль – за смаком.
- Кріп – 4 гілочки.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
Крок 1. Перевіримо інгредієнти за списком і приступимо до реалізації цікавого рецепта.
Крок 2. Насамперед, обполіскуємо курку або будь-яку її частину. Складаємо в каструлю і наливаємо води. Розміщуємо на плиті. Після закипання знімаємо піну шумівкою. Зменшуємо нагрівання і готуємо не менше півгодини. Через зазначений час перевіряємо готовність.
Крок 3. Поки вариться бульйон, з картоплі і моркви знімаємо шкірку за допомогою овочечистки. З цибулі і часнику видаляємо лушпиння.
Крок 4. Почищену картоплю ріжемо кубиками.
Крок 5. Виймаємо з бульйону зварену курку і викладаємо картопляні кубики. Готуємо 10 хвилин.
Крок 6. Тим часом тремо на тертці моркву і подрібнюємо цибулю.
Крок 7. Прогріваємо сковорідку наливаємо олію. Викладаємо овочеву нарізку і пасеруємо.
Крок 8. У суп додаємо зажарку і кукурудзу.
Крок 9. Плавлений сирок подрібнюємо теркою. Щоб полегшити процес, рекомендується змастити тертку рослинним маслом і злегка підморозити сир.
Крок 10. Викладаємо сирну стружку в суп. Готуємо при безперервному помішуванні, поки сир повністю не розчиниться.
Крок 11. Промитий кріп дрібно кришимо і подрібнюємо часникові зубчики.
Крок 12. Курку ріжемо на частини, при необхідності відокремлюємо від кісток і шкіри.
Крок 13. Подрібнені компоненти разом з м’ясом перекладаємо в суп. Приправляємо сіллю, перцем, лаврушкой і сухим базиліком. Прогріваємо вміст кілька хвилин після закипання і відключаємо плиту.
Крок 14. Ароматний суп розливаємо по тарілках. Насолоджуємося яскравим частуванням. Приємного апетиту!