Суп з кукурудзою – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з плавленим сиром і кукурудзою

Суп з плавленим сиром і кукурудзою – простий і яскравий суп, який підніме настрій і принесе задоволення не тільки від води, але і від самого процесу. Ніжне частування з вершковим присмаком подобається всім без винятку. Доступні інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Спробуйте – це дуже смачно!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Базилік сушений – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний горошком – 5 шт.
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – 4 гілочки.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

Крок 1. Перевіримо інгредієнти за списком і приступимо до реалізації цікавого рецепта.

Крок 2. Насамперед, обполіскуємо курку або будь-яку її частину. Складаємо в каструлю і наливаємо води. Розміщуємо на плиті. Після закипання знімаємо піну шумівкою. Зменшуємо нагрівання і готуємо не менше півгодини. Через зазначений час перевіряємо готовність.

Крок 3. Поки вариться бульйон, з картоплі і моркви знімаємо шкірку за допомогою овочечистки. З цибулі і часнику видаляємо лушпиння.

Крок 4. Почищену картоплю ріжемо кубиками.

Крок 5. Виймаємо з бульйону зварену курку і викладаємо картопляні кубики. Готуємо 10 хвилин.

Крок 6. Тим часом тремо на тертці моркву і подрібнюємо цибулю.

Крок 7. Прогріваємо сковорідку наливаємо олію. Викладаємо овочеву нарізку і пасеруємо.

Крок 8. У суп додаємо зажарку і кукурудзу.

Крок 9. Плавлений сирок подрібнюємо теркою. Щоб полегшити процес, рекомендується змастити тертку рослинним маслом і злегка підморозити сир.

Крок 10. Викладаємо сирну стружку в суп. Готуємо при безперервному помішуванні, поки сир повністю не розчиниться.

Крок 11. Промитий кріп дрібно кришимо і подрібнюємо часникові зубчики.

Крок 12. Курку ріжемо на частини, при необхідності відокремлюємо від кісток і шкіри.

Крок 13. Подрібнені компоненти разом з м’ясом перекладаємо в суп. Приправляємо сіллю, перцем, лаврушкой і сухим базиліком. Прогріваємо вміст кілька хвилин після закипання і відключаємо плиту.

Крок 14. Ароматний суп розливаємо по тарілках. Насолоджуємося яскравим частуванням. Приємного апетиту!