Суп-шурпа із яловичини
Суп-шурпа з яловичини порадує вас яскравим смаком і точно урізноманітнить звичне обіднє меню. Такий продукт виходить апетитним та поживним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями та докладним описом процесу.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,5 кг.
 - Картопля – 6 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Лист лавровий – 2 шт.
 - Перець запашний горошок – 4 шт.
 - Куркума – до смаку.
 - Каррі – до смаку.
 - Сіль за смаком.
 - Вода – 2,5 л.
 - Кінза – 0,5 пучка.
 
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо яловичину і викладаємо в каструлю. Сюди ж відправляємо лавровий лист та горошини запашного перцю. Заливаємо все це водою і варимо близько півтори години до готовності м’яса.

Крок 2. Картоплю очищаємо від шкірки і обробляємо великі шматочки. Можна на половинки.

Крок 3. Очищену моркву нарізаємо великими шматочками.

Крок 4. Очищену цибулю обробляємо півкільцями або пір’ям.

Крок 5. У м’ясний бульйон викладаємо картоплю і варимо до її напівготовності. Далі викладаємо цибулю та моркву, всипаємо спеції.

Крок 6. Коли картопля буде готова, страву можна прибирати з плити і посипати подрібненою зеленню.

Крок 7. Суп-шурпа із яловичини готовий. Розливайте по тарілках та пригощайтеся!













