Шурпа з свинини в домашніх умовах
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, поданим нижче, а також дотримуватися рекомендацій, прописаним у покроковий рецепт з фотографіями. Урізноманітніть звичний раціон і приготуйте збалансоване і смачна страва!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- М’якоть свиняча – 400 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Кріп – 1 пучок.
- Помідори – 1 шт.
- Вода – 1,5 л
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розігріваємо олію в каструлі, 10-15 хвилин смажимо кубики м’яса.
Крок 2. Моркву очищаємо і ріжемо на довільні великі сегменти.
Крок 3. Видаляємо лушпиння з цибулі і нарізаємо чверть кільцями середньої товщини.
Крок 4. Нарізку висипаємо до свинини, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин.
Крок 5. М’якоть солодкого перцю ріжемо соломкою.
Крок 6. Зубки часнику перетворюємо в слайсы.
Крок 7. Висипаємо перець і часник в каструлю, розмішуємо складові і готуємо ще 5 хвилин.
Крок 8. Тепер додаємо великі кубики картоплі, заливаємо водою і даємо супу закипіти. Зменшуємо полум’я і варимо близько 15 хвилин під кришкою.
Крок 9. Додаємо подрібнені пір’я зеленої цибулі і гілочки кропу, солимо.
Крок 10. Закидаємо в бульйон часточки томату, повторно кип’ятимо і через 6-8 хвилин закінчуємо термічну обробку.
Крок 11. Приємного апетиту!