Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Шурпа з свинини в домашніх умовах

Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, поданим нижче, а також дотримуватися рекомендацій, прописаним у покроковий рецепт з фотографіями. Урізноманітніть звичний раціон і приготуйте збалансоване і смачна страва!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • М’якоть свиняча – 400 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Помідори – 1 шт.
  • Вода – 1,5 л
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріваємо олію в каструлі, 10-15 хвилин смажимо кубики м’яса.

Крок 2. Моркву очищаємо і ріжемо на довільні великі сегменти.

Крок 3. Видаляємо лушпиння з цибулі і нарізаємо чверть кільцями середньої товщини.

Крок 4. Нарізку висипаємо до свинини, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин.

Крок 5. М’якоть солодкого перцю ріжемо соломкою.

Крок 6. Зубки часнику перетворюємо в слайсы.

Крок 7. Висипаємо перець і часник в каструлю, розмішуємо складові і готуємо ще 5 хвилин.

Крок 8. Тепер додаємо великі кубики картоплі, заливаємо водою і даємо супу закипіти. Зменшуємо полум’я і варимо близько 15 хвилин під кришкою.

Крок 9. Додаємо подрібнені пір’я зеленої цибулі і гілочки кропу, солимо.

Крок 10. Закидаємо в бульйон часточки томату, повторно кип’ятимо і через 6-8 хвилин закінчуємо термічну обробку.

Крок 11. Приємного апетиту!