Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ароматні свинячі реберця, запечені в медовому соусі

Оригінальний маринад для випікання свинячих реберець – медовий. Завдяки солодкого продукту, м’ясо виходить більш м’яким насиченим смаком і ароматним. Подавайте з овочами або будь-якими гарнірами.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 1 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Вино біле сухе – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Свинячі ребра ретельно промиваємо. При необхідності видаляємо плівку. Обтираем продукт паперовим рушником.

Крок 2. Гарненько натираємо м’ясо сіллю і сумішшю перців.

Крок 3. Викладаємо продукт в пакет для випікання і зав’язуємо його. Кладемо в холодильник на 1 годину.

Крок 4. Далі запікаємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5. Після запікання обережно зливаємо м’ясний сік в сковороду. Нагріваємо його, додаємо до нього мед і сухе біле вино. Проварюємо масу на слабкому вогні 1-2 хвилини.

Крок 6. Свинячі ребра обмазуємо медовим соусом. Знову готуємо страву 20-30 хвилин в духовці без пакету.

Крок 7. Ароматні медові свинячі ребра готові! Виймайте їх з духовки і подавайте до столу!