Ароматні свинячі реберця, запечені в медовому соусі
Оригінальний маринад для випікання свинячих реберець – медовий. Завдяки солодкого продукту, м’ясо виходить більш м’яким насиченим смаком і ароматним. Подавайте з овочами або будь-якими гарнірами.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 1 кг
 - Сіль – за смаком.
 - Суміш перців – за смаком.
 - Мед – 1 ст. л.
 - Вино біле сухе – 30 мл
 
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра ретельно промиваємо. При необхідності видаляємо плівку. Обтираем продукт паперовим рушником.
Крок 2. Гарненько натираємо м’ясо сіллю і сумішшю перців.
Крок 3. Викладаємо продукт в пакет для випікання і зав’язуємо його. Кладемо в холодильник на 1 годину.
Крок 4. Далі запікаємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 5. Після запікання обережно зливаємо м’ясний сік в сковороду. Нагріваємо його, додаємо до нього мед і сухе біле вино. Проварюємо масу на слабкому вогні 1-2 хвилини.
Крок 6. Свинячі ребра обмазуємо медовим соусом. Знову готуємо страву 20-30 хвилин в духовці без пакету.
Крок 7. Ароматні медові свинячі ребра готові! Виймайте їх з духовки і подавайте до столу!












