Простий і смачний рецепт приготування свинячих реберець барбекю
Ароматне блюдо в духовці на велику компанію – свинячі реберця барбекю. Оригінальне частування порадує яскравим насиченим смаком, а також рум’яною і хрусткою скоринкою.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 година 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,8 кг
- Пюре яблучне – 2 ст. л.
- томатна Паста – 3 ст. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 100 мл
- Лимон – 0,5 шт.
- Часник мелений – 0,5 ч. л.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо яблучне пюре, томатну пасту, вливаємо соєвий соус і всі сухі інгредієнти.
Крок 2. Сюди ж видавлюємо сік половинки лимона. Стежимо, щоб в тарілку не потрапили кісточки.
Крок 3. Ретельно вимішуємо масу і отримуємо домашній соус барбекю.
Крок 4. Промиваємо реберця, поділяємо їх на невеликі частини і занурюємо в соус. Розмішуємо і маринуємо одну годину в холодильнику.
Крок 5. Викладаємо мариновані реберця у форму для випікання.
Крок 6. Щільно накриваємо їх фольгою. Готуємо страву 1 годину при температурі 200 градусів.
Крок 7. Через годину знімаємо фольгу, обмазуємо продукт залишилися соусом і готуємо ще 15 хвилин.
Крок 8. Домашні свинячі реберця барбекю готові! Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу.