Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт приготування свинячих реберець барбекю

Ароматне блюдо в духовці на велику компанію – свинячі реберця барбекю. Оригінальне частування порадує яскравим насиченим смаком, а також рум’яною і хрусткою скоринкою.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,8 кг
  • Пюре яблучне – 2 ст. л.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 100 мл
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Часник мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо яблучне пюре, томатну пасту, вливаємо соєвий соус і всі сухі інгредієнти.

Крок 2. Сюди ж видавлюємо сік половинки лимона. Стежимо, щоб в тарілку не потрапили кісточки.

Крок 3. Ретельно вимішуємо масу і отримуємо домашній соус барбекю.

Крок 4. Промиваємо реберця, поділяємо їх на невеликі частини і занурюємо в соус. Розмішуємо і маринуємо одну годину в холодильнику.

Крок 5. Викладаємо мариновані реберця у форму для випікання.

Крок 6. Щільно накриваємо їх фольгою. Готуємо страву 1 годину при температурі 200 градусів.

Крок 7. Через годину знімаємо фольгу, обмазуємо продукт залишилися соусом і готуємо ще 15 хвилин.

Крок 8. Домашні свинячі реберця барбекю готові! Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу.