Як смачно запекти шмат свинини з помідорами і сиром?
Оригінальний спосіб приготувати чудове м’ясо з добавками з помідорів і сиру. Страва виглядає красиво, виходить соковитим і смачним. Воно завжди привертає до собі увагу на святковому столі.
Час готування: 10 годин.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Свинина – 1 кг
- Сир – 100 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Часник сушений – 1 ч. л.
- сухі Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. У мисці змішайте соєвий соус, оливкова олія, сухий часник, гірчицю і спеції.
2. Свинину вимити, обсушити паперовими рушниками і зробіть у ній глибокі надрізи.
3. Натріть м’ясо зовні і всередині надрізів отриманим маринадом. Якщо є можливість, то краще залишити м’ясо маринуватися на ніч в холодильнику.
4. Помідори і сир наріжте тонкими пластинками. В м’ясну гармошку вкладіть скибочки сиру і помідорів.
5. М’ясо загорнути у фольгу, перекладіть його в жароміцну форму. Покладіть м’ясо в духовку, розігріту до 190 градусів, на 50 хвилин. Потім розгорніть м’ясо і дайте підрум’янитися ще 20 хвилин в духовці.
6. Подавайте блюдо на стіл, прикрасивши його свіжою зеленню.
Приємного апетиту!