Сирні палички – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати сирні палички у фритюрі?

Сирні палички можуть стати оригінальною закускою для святкового столу. Вони смачні і ніжні, відмінно поєднуються з овочами, м’ясом і різними солодкими напоями. У фритюрі вони готуються за лічені хвилини.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 1.

Склад:

  • Сир – 100 гр.
  • Пластівці вівсяні швидкого приготування – для панірування.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Молоко – 50 мл
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для фритюрниці.

Процес приготування:

1. Сир наріжте брусочками рівного розміру. З молока, борошна і яйця приготуйте кляр. Окремо мисочку всипте вівсяні пластівці.

2. Сир спочатку вмочіть у клярі, потім обваляйте в вівсяних пластівцях.

3. У фритюрницю влийте рослинне масло, доведіть його до кипіння. Смажте палички до рум’яного кольору.

4. Обов’язково промокніть готові сирні палички від надлишків жиру на паперових рушниках.

5. Потім подавайте сирні палички на стіл в теплому вигляді.

Приємного апетиту!