Табуле – 7 рецептів приготування салату з покроковими фото

Салат Табуле з булгуром

Салат Табуле з булгуром відноситься до страв «на швидку руку» і своїм смаком подобається багатьом. Він виходить легким, малокалорійним, але, за рахунок булгуру, ситним і буде доречний для будь-якого столу, особливо пісного. Вам представляється найпростіший рецепт Табуле.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Булгур – 1 склянка
  • Окріп – 2 склянки
  • Помідори – за смаком.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • М’ята – 3 гілочки.
  • Цибуля зелена – 4 пера.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку підготуйте булгур для салату. Закип’ятіть чисту воду. Булгур пересипте в окремий посуд.

Крок 2. Залийте окропом крупу, щільно прикрийте кришкою і залиште на 20 хвилин для набухання. Булгур за цей час вбере воду повністю.

Крок 3. Помідори промийте, обсушіть серветкою, наріжте маленькими кубиками і перекладіть на друшляк, щоб стік овочевий сік. Дрібно наріжте очищену червону цибулину і промиту зелень.

Крок 4. Перекладіть В салатницю підготовлений булгур і нарізку помідор.

Крок 5. Додайте до них нарізку зелені та цибулі.

Крок 6. Зелень полийте соком лимона, щоб вона залишилася хрусткою.

Крок 7. Потім салат по своєму смаку посипте сіллю з чорним перцем і додайте оливкову олію.

Крок 8. Всі інгредієнти ложкою акуратно перемішайте. Приготовленому салату Табуле з булгуром дайте 20-30 хвилин настоятися в холодильнику і можете накривати до столу. Приємного апетиту!