Табуле – 7 рецептів приготування салату з покроковими фото

Табуле з гранатом

Табуле з гранатом не менш популярний класичного варіанта, адже кисло-солодкий смак цього фрукта добре доповнює всі інгредієнти салату. Готуємо Табуле на основі булгуру. З овочів беремо помідори з солодким перцем, цибулею і петрушкою, а зерна граната можна перемішати з салатом або посипати зверху перед подачею.

Час приготування: 35 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Булгур – 50 гр.
  • Гранат – ¼ шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець солодкий – ½ шт.
  • Цибуля червоний – ½ шт.
  • Петрушка – 1/2 пучка.
  • М’ята – 2 гілочки.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготувати, згідно з рецептом, всі інгредієнти для Табуле.

Крок 2. Булгур добре промити. Перекласти в окремий посуд і на 15-20 хвилин залити окропом. Потім відкинути крупу на друшляк для видалення всієї рідини.

Крок 3. Овочі промити, обсушити серветкою і нашаткувати маленькими кубиками однакового розміру.

Крок 4. Зелень промити, обсушити і також дрібно нарізати. Перекласти В салатницю нарізку овочів і зелені, додати булгур.

Крок 5. Потім овочі по своєму смаку посипати сіллю з чорним перцем, заправити оливковою олією і соком лимона. В останню чергу додати в салат гранатові зерна, акуратно перемішати і страва накривати до столу. Приємного апетиту!