Тістечко «Картопля» з горіхами в домашніх умовах
Урізноманітнити популярне тістечко «картопля» допоможе додавання в тісто горіхів. Домашній десерт заграє новими фарбами і набуває новий оригінальний смак. Пригостіть ласощами своїх домашніх або гостей.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 18 шт.
Інгредієнти:
- Печиво – 500 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко згущене – 150 гр.
- Какао-порошок – 4 ст. л.
- Коньяк – 1 ст. л.
- Горіхи волоські – 100 гр.
Для посипання:
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Печиво слід ретельно розтовкти разом з очищеними волоськими горіхами. Можна це робити і в блендері.
2. В окремому посуді розмішуємо розм’якшене вершкове масло і згущене молоко.
3. Додаємо до солодкої маси какао і ложку коньяку. Розмішуємо до однорідності.
4. З’єднуємо рідку масу з печивом і горіхами. Збиваємо і ліпимо з тіста тістечка потрібної форми.
5. Обвалюємо кожну «картоплю» в какао-порошку і цукровій пудрі. Відправляємо десерт в холодильник на 1 годину.
6. Подаємо «картоплю» до столу охолодженої. Приємного чаювання!