Товстолобик в духовці – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Товстолобик, запечений шматочками

Товстолобик, запечений шматочками і замаринований в смачній соусі, що складається з гірчиці і сметани – це шалено смачне блюдо, яке стане ідеальним доповненням до вершкового картопляного пюре. Приготуйте рибу за цим рецептом і домочадці скажуть вам спасибі!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Товстолобик – 500 гр.
  • Гірчиця – 1-2 ч. л.
  • Сметана – 60 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Приправа для риби – 1 ч. л.
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Випатрану і очищену тушку ріжемо на невеликі порційні шматки.

Крок 2. Укладаємо товстолобика в чашу і доповнюємо гірчицею, сметаною, спеціями для риби і сіллю.

Крок 3. Складові гарненько перемішуємо і залишаємо на робочому столі на 15-20 хвилин.

Крок 4. Формочку для запікання промазуємо тонким шаром масла і розподіляємо рибу.

Крок 5. Запікаємо протягом 30-35 хвилин при температурної позначки в 180-190 градусів.

Крок 6. Готуйте і отримуйте задоволення!