Товстолобик, запечений шматочками
Товстолобик, запечений шматочками і замаринований в смачній соусі, що складається з гірчиці і сметани – це шалено смачне блюдо, яке стане ідеальним доповненням до вершкового картопляного пюре. Приготуйте рибу за цим рецептом і домочадці скажуть вам спасибі!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Товстолобик – 500 гр.
- Гірчиця – 1-2 ч. л.
- Сметана – 60 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Приправа для риби – 1 ч. л.
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Випатрану і очищену тушку ріжемо на невеликі порційні шматки.
Крок 2. Укладаємо товстолобика в чашу і доповнюємо гірчицею, сметаною, спеціями для риби і сіллю.
Крок 3. Складові гарненько перемішуємо і залишаємо на робочому столі на 15-20 хвилин.
Крок 4. Формочку для запікання промазуємо тонким шаром масла і розподіляємо рибу.
Крок 5. Запікаємо протягом 30-35 хвилин при температурної позначки в 180-190 градусів.
Крок 6. Готуйте і отримуйте задоволення!