Товстолобик в духовці – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Стейки з товстолобика в духовці

Стейки з товстолобика в духовці – ситна і корисна страва, на приготування якого вам не доведеться цілий вечір стояти біля плити, бо від кулінара потрібно лише замаринувати рибні шматочки і відправити в духовку. Вуаля, витративши всього лише 10 хвилин, вам забезпечений ароматний і поживний обід.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Стейки товстолобика – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Стейки ретельно промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 2. Солимо, відштовхуючись від своїх смакових переваг.

Крок 3. В піалі об’єднуємо гірчицю, сметану і пасту з перетертих томатів.

Крок 4. Деко присмачую маслом, викладаємо рибу і щедро змащуємо соусом – готуємо в духовій шафі протягом 20 хвилин при 200 градусах.

Крок 5. Ніжну рибку подаємо до столу в теплому вигляді і доповнюємо улюбленим гарніром. Приємного апетиту!