Стейки з товстолобика в духовці
Стейки з товстолобика в духовці – ситна і корисна страва, на приготування якого вам не доведеться цілий вечір стояти біля плити, бо від кулінара потрібно лише замаринувати рибні шматочки і відправити в духовку. Вуаля, витративши всього лише 10 хвилин, вам забезпечений ароматний і поживний обід.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Стейки товстолобика – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Стейки ретельно промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових рушників.
Крок 2. Солимо, відштовхуючись від своїх смакових переваг.
Крок 3. В піалі об’єднуємо гірчицю, сметану і пасту з перетертих томатів.
Крок 4. Деко присмачую маслом, викладаємо рибу і щедро змащуємо соусом – готуємо в духовій шафі протягом 20 хвилин при 200 градусах.
Крок 5. Ніжну рибку подаємо до столу в теплому вигляді і доповнюємо улюбленим гарніром. Приємного апетиту!