Соковитий стейк з тунця в духовці
Соковитий стейк з тунця в духовці – це суперфуд, який багатий білком і вітамінами. Готується ця риба дуже просто і швидко, тому у вас обов’язково вийде навіть з першого разу. Рекомендуємо вам доповнити тунця ароматним часником і оливковою олією – вам сподобається, гарантуємо!
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Філе тунця – 900 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Масло оливкове – 100-120 мл
- Спеції для риби – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Філе обполіскуємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників, паралельно прогріваємо духовку до 180 градусів.
Крок 2. Розрізаємо м’якоть тунця на стейки товщиною близько 2-3 сантиметрів, злегка присипаємо чорним перцем і сіллю.
Крок 3. Розкладаємо рибу у форму для запікання і присипаємо спеціями для риби і морепродуктів.
Крок 4. Очищаємо зубки часнику і пропускаємо через прес або дрібно шаткуємо ножем – викладаємо на стейки.
Крок 5. Поливаємо основний інгредієнт якісним оливковою олією і закрийте посуд кришкою або фольгою – відправляємо в духовку.
Крок 6. Запікаємо філе протягом 10 хвилин, після, перевертаємо і тушкуємо ще 8-10 хвилин.
Крок 7. Апетитне блюдо готуємо та подаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!