Тунець в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковитий стейк з тунця в духовці

Соковитий стейк з тунця в духовці – це суперфуд, який багатий білком і вітамінами. Готується ця риба дуже просто і швидко, тому у вас обов’язково вийде навіть з першого разу. Рекомендуємо вам доповнити тунця ароматним часником і оливковою олією – вам сподобається, гарантуємо!

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Філе тунця – 900 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Масло оливкове – 100-120 мл
  • Спеції для риби – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Філе обполіскуємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників, паралельно прогріваємо духовку до 180 градусів.

Крок 2. Розрізаємо м’якоть тунця на стейки товщиною близько 2-3 сантиметрів, злегка присипаємо чорним перцем і сіллю.

Крок 3. Розкладаємо рибу у форму для запікання і присипаємо спеціями для риби і морепродуктів.

Крок 4. Очищаємо зубки часнику і пропускаємо через прес або дрібно шаткуємо ножем – викладаємо на стейки.

Крок 5. Поливаємо основний інгредієнт якісним оливковою олією і закрийте посуд кришкою або фольгою – відправляємо в духовку.

Крок 6. Запікаємо філе протягом 10 хвилин, після, перевертаємо і тушкуємо ще 8-10 хвилин.

Крок 7. Апетитне блюдо готуємо та подаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!