Тунець, запечений з овочами
Тунець, запечений з овочами – легке і ситна страва, яке зарядить вас енергією на весь день і надовго позбавить від голоду. Незважаючи на простоту приготування, готове блюдо виходить дуже вишуканою і смачною, лимон перебиває специфічний смак, і робить м’якоть шалено ароматною.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Тунець – 500 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Сік лимонний – 20 мл
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом очищаємо овочі і обполіскуємо їх під водою, нарізаємо півкільцями цибулю і моркву.
Крок 2. Рибу чистимо, вирізаємо плавники і зябра, потрошимо.
Крок 3. Надрізаємо рибку, як показано на фото, приправляємо сіллю і меленим перцем.
Крок 4. На деко кладемо фольгу викладаємо овочеву нарізку, зверху – рибу. У надрізи вставляємо слайсы лимона, збризкуємо компоненти оливковою олією.
Крок 5. Прикриваємо цибулю, моркву і тунець фольгою й запікаємо протягом 45 хвилин при 200 градусах.
Крок 6. Приємного апетиту!