Тунець в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Тунець, запечений з овочами

Тунець, запечений з овочами – легке і ситна страва, яке зарядить вас енергією на весь день і надовго позбавить від голоду. Незважаючи на простоту приготування, готове блюдо виходить дуже вишуканою і смачною, лимон перебиває специфічний смак, і робить м’якоть шалено ароматною.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Тунець – 500 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сік лимонний – 20 мл
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом очищаємо овочі і обполіскуємо їх під водою, нарізаємо півкільцями цибулю і моркву.

Крок 2. Рибу чистимо, вирізаємо плавники і зябра, потрошимо.

Крок 3. Надрізаємо рибку, як показано на фото, приправляємо сіллю і меленим перцем.

Крок 4. На деко кладемо фольгу викладаємо овочеву нарізку, зверху – рибу. У надрізи вставляємо слайсы лимона, збризкуємо компоненти оливковою олією.

Крок 5. Прикриваємо цибулю, моркву і тунець фольгою й запікаємо протягом 45 хвилин при 200 градусах.

Крок 6. Приємного апетиту!