Тушкована картопля з мясом у казані – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і гарним зовнішнім виглядом. Таке блюдо стане відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Картопля – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – по необхідності.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.

Крок 2. Яловичину ріжемо на невеликі шматочки. Обсмажуємо їх в казані з олією до рум’янцю.

Крок 3. Викладаємо до м’яса кільця цибулі і тонкі кружечки моркви.

Крок 4. Обсмажуємо овочі протягом 5 хвилин, помішуючи.

Крок 5. Солимо вміст і доповнюємо спеціями. Тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 6. Сюди ж відправляємо шматочки очищеного картоплі.

Крок 7. Вливаємо стільки води, щоб вона повністю покрила картоплю. Кладемо сюди лавровий листок.

Крок 8. Доводимо вміст до кипіння і потім тушкуємо близько 1 години, накривши кришкою.

Крок 9. В кінці готування страву посипаємо подрібненою зеленню.

Крок 10. Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!