Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані
Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і гарним зовнішнім виглядом. Таке блюдо стане відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 гр.
- Картопля – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Спеції для м’яса – 1 ч. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Вода – по необхідності.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.
Крок 2. Яловичину ріжемо на невеликі шматочки. Обсмажуємо їх в казані з олією до рум’янцю.
Крок 3. Викладаємо до м’яса кільця цибулі і тонкі кружечки моркви.
Крок 4. Обсмажуємо овочі протягом 5 хвилин, помішуючи.
Крок 5. Солимо вміст і доповнюємо спеціями. Тушкуємо ще пару хвилин.
Крок 6. Сюди ж відправляємо шматочки очищеного картоплі.
Крок 7. Вливаємо стільки води, щоб вона повністю покрила картоплю. Кладемо сюди лавровий листок.
Крок 8. Доводимо вміст до кипіння і потім тушкуємо близько 1 години, накривши кришкою.
Крок 9. В кінці готування страву посипаємо подрібненою зеленню.
Крок 10. Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!