Сирні вафлі в мультипекаре
Сирні вафлі в мультипекаре виходять м’якими і ніжними. Весь процес займає мінімум часу. Сир можна використовувати різної жирності, якщо калорійність випічки для вас непринципова. Рецепт підходить для тих, хто стежить за своїм харчуванням. Цільнозернове борошно можна замінити звичайною, а цукрозамінник – цукром.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2
Склад:
- Сир 5% – 200 гр.
- Розпушувач – 10 гр.
- Молоко 1,5% – 100 мл
- Цукрозамінник – за смаком.
- Борошно цільнозернові – 130 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти. Борошно можна взяти будь-яку, підійде рисова, а також кукурудзяна. Іноді змішують кілька видів борошна. Сир також беремо різної жирності. Якщо калорійність випічки непринципова, використовуємо пожирніше. Беремо відповідну ємність і засипаємо всі сухі інгредієнти. Ретельно перемішуємо.
Крок 2. До сухих інгредієнтів наливаємо молоко, жирність визначаємо самостійно, розбиваємо яйця і вивантажуємо сир.
Крок 3. Добре об’єднуємо всі компоненти до гладкої консистенції.
Шок 4. У мережу включаємо мультипекарь, натискаємо клавішу, чекаємо, поки агрегат прогріється.
Крок 5. Поверхня змащуємо маслом за бажанням.
Крок 6. Кладемо на гарячу поверхню половину ложки тіста. Закриваємо агрегат.
Крок 7. Випікаємо вафлі протягом 5 хвилин. Відкриваємо кришку і дістаємо випічку за допомогою лопатки.
Крок 8. Таким чином випікаємо всі вафлі. Для того, щоб спекти вафлі за вказаними пропорціям, знадобиться близько півгодини.
Крок 9. Вафлі подаємо порційно, доповнивши медом, згущеним молоком, шоколадною пастою або варенням. Приємного апетиту!