Вареники з чорницею на молоці в домашніх умовах
Ситна ідея для вашого столу – ніжні вареники на молочному тесті з чорничної начинкою. Яскраве солодке страву можна подавати як десерт або до домашнього сніданку. Підходить для дитячого меню.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 200 мл
- Сода – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Для начинки:
- Чорниця заморожена – 1 склянка
- Цукор – за смаком.
Процес приготування:
1. Борошно просіваємо і з’єднуємо з содою і сіллю. В цю суху суміш розбиваємо куряче яйце.
2. Далі вливаємо молоко і починаємо замішувати продукти до утворення щільного і гладкого продукту.
3. Готове тісто розгортаємо в ковбаску. Її ділимо на невеликі рівні частини.
4. Кожен шматок тонко розкачуємо в форму кола. По центру розмішуєм ягоди з цукром. Кладемо трохи Начинки. Ліпимо вареники.
5. У великій каструлі кип’ятимо воду. Опускаємо в неї підготовлений продукт і варимо близько 5 хвилин.
6. Ароматні ягідні вареники можна подавати до столу зі сметаною. Готово!