Вершковий суп з лососем і брокколі
Вершковий суп з лососем і брокколі володіє цікавим і яскравим смаком і все це за лічені хвилини! Зайнятим господиням цей варіант підходить як ніколи. Якщо страва смачна, а ще й швидке – рецепт моментально піднімається в рейтингу. Готуйте суп і не стійте годинами біля плити!
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Склад:
- Лосось – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Овочева суміш (броколі, цвітна капуста, морква, селера, зелений горошок, брюссельська капуста) – 300-400 гр.
- Сіль – за смаком.
- Вершки (15-20%) – 250 мл
- Картопля – 2-3 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- перець Запашний горошком – 3 шт.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 2 л
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Складаємо компоненти.
Крок 2. Картоплю поскоблим або звільнимо від шкірки, промиємо і поріжемо, як подобається.
Крок 3. Картоплю складаємо в каструльку і виливаємо воду. Викладаємо очищену цибулину і встановлюємо на плиті. Доводимо до закипання і варимо не менше 5 хвилин.
Крок 4. Відправляємо овочеву суміш. При необхідності брокколі і цвітну капусту ріжемо на невеликі суцвіття. Солимо і приправляємо спеціями і лаврушкой.
Крок 5. При необхідності з лосося зрізаємо шкіру і видаляємо кісточки. М’якоть ріжемо кубиком.
Крок 6. Рибу перекладаємо в суп. Варимо до готовності.
Крок 7. Потім виймаємо цибулину. Вона більше не потрібна. Вливаємо вершки.
Крок 8. Кип’ятимо суп і відключаємо нагрівання.
Крок 9. Промиваємо зелень подрібнюємо. Перекладаємо в суп. Наполягаємо страву.
Крок 10. Тарілки наповнюємо яскравим частуванням і їмо з задоволенням. Приємного апетиту!