Вершковий суп з лососем – 7 рецептів з покроковими фото

Вершковий суп з лососем і брокколі

Вершковий суп з лососем і брокколі володіє цікавим і яскравим смаком і все це за лічені хвилини! Зайнятим господиням цей варіант підходить як ніколи. Якщо страва смачна, а ще й швидке – рецепт моментально піднімається в рейтингу. Готуйте суп і не стійте годинами біля плити!

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Лосось – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Овочева суміш (броколі, цвітна капуста, морква, селера, зелений горошок, брюссельська капуста) – 300-400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Вершки (15-20%) – 250 мл
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • перець Запашний горошком – 3 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 2 л
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Складаємо компоненти.

Крок 2. Картоплю поскоблим або звільнимо від шкірки, промиємо і поріжемо, як подобається.

Крок 3. Картоплю складаємо в каструльку і виливаємо воду. Викладаємо очищену цибулину і встановлюємо на плиті. Доводимо до закипання і варимо не менше 5 хвилин.

Крок 4. Відправляємо овочеву суміш. При необхідності брокколі і цвітну капусту ріжемо на невеликі суцвіття. Солимо і приправляємо спеціями і лаврушкой.

Крок 5. При необхідності з лосося зрізаємо шкіру і видаляємо кісточки. М’якоть ріжемо кубиком.

Крок 6. Рибу перекладаємо в суп. Варимо до готовності.

Крок 7. Потім виймаємо цибулину. Вона більше не потрібна. Вливаємо вершки.

Крок 8. Кип’ятимо суп і відключаємо нагрівання.

Крок 9. Промиваємо зелень подрібнюємо. Перекладаємо в суп. Наполягаємо страву.

Крок 10. Тарілки наповнюємо яскравим частуванням і їмо з задоволенням. Приємного апетиту!