Як засолити сало — 10 смачних та швидких рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Як швидко засолити сало у целофановому пакеті?

Як швидко засолити сало у целофановому пакеті? Розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне солоне сало вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте і порадуйте себе найсмачнішою холодною закускою з ароматними спеціями.

Час готування – 3 дні

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 300 грн.

Інгредієнти:

  • Сало – 300 гр.
  • Сіль – 3 ст.
  • Спеції – до смаку.
  • Лист лавровий – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти. Сало одразу ділимо на середні за розміром шматки.

Крок 2. У глибокій ємності змішуємо сіль та спеції.

Крок 3. Добре обвалюємо тут шматки сала.

Крок 4. Перекладаємо їх у целофановий пакет.

Крок 5. Доповнюємо шматочками лаврового листка.

Крок 6. Щільно зав’язуємо пакет із вмістом.

Крок 7. Тримаємо заготівлю в холодильнику 3-4 дні, кілька разів на день струшуємо пакет для кращого проникнення в сало солі та спецій. По готовності, спробувавши сало на сіль, їмо сало відразу або поміщаємо разом із пакетом у морозильник.

Крок 8. Тепер ви знаєте, як швидко засолити сало у целофановому пакеті. Беріть на замітку!