Як швидко засолити сало у целофановому пакеті?
Як швидко засолити сало у целофановому пакеті? Розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне солоне сало вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте і порадуйте себе найсмачнішою холодною закускою з ароматними спеціями.
Час готування – 3 дні
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 300 грн.
Інгредієнти:
- Сало – 300 гр.
- Сіль – 3 ст.
- Спеції – до смаку.
- Лист лавровий – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти. Сало одразу ділимо на середні за розміром шматки.
Крок 2. У глибокій ємності змішуємо сіль та спеції.
Крок 3. Добре обвалюємо тут шматки сала.
Крок 4. Перекладаємо їх у целофановий пакет.
Крок 5. Доповнюємо шматочками лаврового листка.
Крок 6. Щільно зав’язуємо пакет із вмістом.
Крок 7. Тримаємо заготівлю в холодильнику 3-4 дні, кілька разів на день струшуємо пакет для кращого проникнення в сало солі та спецій. По готовності, спробувавши сало на сіль, їмо сало відразу або поміщаємо разом із пакетом у морозильник.
Крок 8. Тепер ви знаєте, як швидко засолити сало у целофановому пакеті. Беріть на замітку!