Яловиче легке – 8 смачних рецептів страв з покроковими фото

Салат з яловичого легкого

Салат з яловичого легкого виходить шалено цікавим. Оригінальна закуска порадує і здивує багатьох. Максимально просте блюдо з бюджетних інгредієнтів принесе купу позитивних емоцій. Закуска виконується з легкістю і являє собою незабутнє частування.

Час готування – 2 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Легке яловиче – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 30 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть продукти для чудової закуски. Яловиче легке ретельно промийте і покладіть в посуд для варіння. Залийте водою і поставте на помірний вогонь. Варіть 1,5-2 години, зменшивши нагрів після закипання і не забуваючи знімати шумівкою піну. Щедро посоліть. Зелень промийте. Яйця і картоплю відваріть.

Крок 2. Солоний огірок наріжте квадратиком, складіть у салатник.

Крок 3. Відварені яйця остудіть і нарубаєте, дотримуючись розмірність нарізки.

Крок 4. Слідом подрібніть зелений лук. Перекладіть до інгредієнтів.

Крок 5. Відварну картоплю звільніть від шкірки. Нарубаєте квадратиками побільше.

Крок 6. Зварене легке дістаньте з бульйону і остудіть. Остиглу заготівлю поріжте таким же способом, як картоплю.

Крок 7. Посоліть. Об’єднайте вміст салатника.

Крок 8. Салат розкладіть на порції. Присипте подрібненим кропом, а поруч викладіть заправку. Я використовую майонез. Перемішайте перед самою подачею. Їжте і насолоджуйтеся! Приємного насолоди!