Салат з яловичого легкого
Салат з яловичого легкого виходить шалено цікавим. Оригінальна закуска порадує і здивує багатьох. Максимально просте блюдо з бюджетних інгредієнтів принесе купу позитивних емоцій. Закуска виконується з легкістю і являє собою незабутнє частування.
Час готування – 2 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Легке яловиче – 200 гр.
- Цибуля зелена – 30 гр.
- Кріп – за смаком.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть продукти для чудової закуски. Яловиче легке ретельно промийте і покладіть в посуд для варіння. Залийте водою і поставте на помірний вогонь. Варіть 1,5-2 години, зменшивши нагрів після закипання і не забуваючи знімати шумівкою піну. Щедро посоліть. Зелень промийте. Яйця і картоплю відваріть.
Крок 2. Солоний огірок наріжте квадратиком, складіть у салатник.
Крок 3. Відварені яйця остудіть і нарубаєте, дотримуючись розмірність нарізки.
Крок 4. Слідом подрібніть зелений лук. Перекладіть до інгредієнтів.
Крок 5. Відварну картоплю звільніть від шкірки. Нарубаєте квадратиками побільше.
Крок 6. Зварене легке дістаньте з бульйону і остудіть. Остиглу заготівлю поріжте таким же способом, як картоплю.
Крок 7. Посоліть. Об’єднайте вміст салатника.
Крок 8. Салат розкладіть на порції. Присипте подрібненим кропом, а поруч викладіть заправку. Я використовую майонез. Перемішайте перед самою подачею. Їжте і насолоджуйтеся! Приємного насолоди!