Яловиче легке – 8 смачних рецептів страв з покроковими фото

Пиріжки з яловичим легким

Пиріжки з яловичим легким виглядають неймовірно привабливо. Це улюблене частування, яким частувала бабуся в селі. Пухнасті пиріжки з апетитною начинкою готуються просто, але часу доведеться витратити чимало. Але ви ні за що не пошкодуєте. Це незвичайна страва припаде до смаку всім гурманам.

Час готування – 3 ч. 50 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Легке яловиче – 500 гр.
  • теляче Серце – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно – 4 склянки
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 12 гр.
  • Цукор-пісок – 2,5 ст. ложки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Маргарин – 150 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Субпродукти поділіть, і виріжте трахеї, плівки та хрящі. Ретельно обмийте. Покладіть в каструлю, додайте на середній конфорці, заливши водою. Закип’ятіть, вилийте рідину і повторіть дії. Здобріть прянощами, варіть 2 години, знизивши температуру після закипання. Не забувайте видаляти піну.

Крок 2. Відварені субпродукти розріжте на довільні шматки і перекрутіть на м’ясорубці.

Крок 3. Цибуля ріпчаста обшелушите, промийте, поріжте дрібніші. Нагрійте Сковороду, налийте масло. Надішліть овочі і підсмажте до м’якості.

Крок 4. Золотистий перекладіть цибулю до перекрученному фаршу, підсолити. За бажанням додайте улюблені ароматні приправи. Об’єднайте складові.

Крок 5. Підготуйте інгредієнти для тіста. У мене заміс проводився в хлібопічці.

Крок 6. У відро хлібопічки вилийте попередньо нагріте молоко, вбийте яйця кімнатної температури і відправте м’який маргарин.

Крок 7. Просійте борошно, насипте цукровий пісок і швидкодіючі дріжджі. Посоліть. На панелі виберіть режим Замішування дріжджового тіста». У мене тривалість 1 година 50 хвилин.

Крок 8. Готове тісто поділіть на грудочки. Кожен розпластайте руками в коло.

Крок 9. У центрі покладіть начинку, і добре заліпіть краю, надаючи форму пиріжків.

Крок 10. Деко промажте маслом. Розмістіть пиріжки так, щоб вони не торкалися один одного. Прикрийте рушником, нехай підійдуть. 10 хвилин буде достатньо. Тим часом прогрійте духовку до 200 градусів.

Крок 11. Апетитні пиріжки випікайте 20 хвилин.

Крок 12. Готові пиріжки остудіть, і запрошуйте домочадців на дегустацію вишукувань.

Крок 13. Пухнасте тісто в поєднанні з апетитною начинкою ідеальні. Приємного апетиту!